Nadiya fűszerei / Egyszerűen

Bakancslistához adom
I / 4. rész, 35 perc

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A sorozat negyedik részében Nadiya ismét beveti egyszerű fűszereit, hogy isteni és könnyű ételeket alkosson, amelyek szinte minden erőfeszítés nélkül készülnek el. Az első az arcátlanul pimasz módon megbolondított klasszikus reggeli muffin. A bangladesi fűszeres burgonyás reggeliből ihletet merítve dobja össze Nadiya a reggelit és a titok az elnevezésében rejlik.

A műsor ismertetése: Nadiya Hussain lerántja a leplet a fűszerek használatáról: megmutatja, milyen sokféleképpen, olcsón és könnyedén tehetjük különlegessé a hétköznapi fogásokat. Mindössze nyolc fűszer _ kömény, kurkuma, chili, currypor, kardamom, édeskömény, fahéj és babérlevél _ felhasználásával ínycsiklandó ételeket készít minden alkalomra: többek között gyerekkora ízletes bangladesi fogásait, fűszerekkel megspékelt brit klasszikusokat és természetesen a védjegyévé vált ellenállhatatlan kombinációkat.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
lindema aug. 13. 09:13:42
A 2024.08.12-i adást néztem, csüggtem az ajkain, tepsis krumplit készített, amikor a tepsibe tette, így szólt: "most pedig szórok rá a saját fűszerkeverékemből" oszt ennyi. Megtudtam, hogy kurkumás sós vízben főzte a krumplit, hogy MEGFŰSZEREZTE, összekeverte egy kis búzadarával és még egy hozzávalóval, amit szerettem volna megtudni, de sajnos, nem lehet az adást visszanézni. Vagy én vagyok ügyetlen ehhez. Elment a kedvem a többi fűszeres kisfilmjétől :(