Kígyók a városban / Kobra az esküvőn

Bakancslistához adom
Snakes In The City / The Wedding Crasher
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dokumentumfilm, IV / 1. rész, 44 perc

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Simon és Siouxsie kígyóbefogókat ezúttal is meghökkentő esetekhez riasztják. Afrika legnagyobb kobrája egy úszómedencében garázdálkodik; egy piton hívatlanul megjelenik egy lakodalomban; és egy hatalmas fekete mamba egy egész városrészt rettegésben tart.

A műsor ismertetése: A dél-afrikai Durbanről a legtöbbünknek a homokos tengerpart, az egész évben kellemesen enyhe időjárás és a bunny chow nevű helyi ételspecialitás jut az eszünkbe. A Nat Geo Wild háromrészes sorozatából azonban kiderül, hogy olykor még ebben a földi paradicsomban is elszabadul a pokol: halálos marású mérgeskígyók özönlik el az otthonokat, s ilyenkor csak professzionális hüllőbefogók szabadíthatják meg a szerencsétlenül jártakat a betolakodóktól. Az izgalmas epizódokban legyen tanúja, amint a kígyóbolond Keys-házaspár (Simon és Nadine) fekete mambákkal és egyéb rettegett teremtményekkel veszi fel a harcot!

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
troy1989 2023 szept. 10. - 12:03:56 10/10
Szeretem nézni, csak sokszor le késem tvben. :D vagy elfelfelejtem mikor adják le tvben.