Mi micsoda / Kutyák

Bakancslistához adom
6 éven aluliak számára nem ajánlott német ismeretterjesztő filmsorozat, II / 1. rész, 24 perc, 2009

Értékelés:

51 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Aligha létezik a világon még egy állatfaj, amely ilyen szoros kapcsolatot épített volna ki az emberrel, mint ők, mindenki kedvencei: a kutyák. A kutyák a világ legrégebbi háziállatai közé tartoznak. Már 14.000 éve hűséges társai az embernek. Pompás játszótársak, és lehet őket babusgatni is. Nem véletlenül nevezzük őket az ember legjobb barátjának. Minden kutyafaj közös őstől, a farkastól származik. A farkasok már évmilliókkal ezelőtt is léteztek a földön. A fejlődés fokozatosan ment végbe: a farkasból előbb házifarkas, végül a kutya alakult ki.

A műsor ismertetése: A "Mi micsoda" izgalmas, játékos ismeretterjesztő sorozat házigazdái Timi, Tomi és Quentin. Csodálatos és szinte hihetetlen tényeket, eseményeket és jelenségeket mutatnak be felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Ismerd meg a természet csodáit, az emberi test felépítését, az emberiség nagy találmányait és az űr titkait. Tarts velünk!

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Véleményem 2015 jan. 11. - 16:27:50
Hát ezen besírtam.
Fõleg amikor a narrátor ezt mondta: hogyan lovagol a ló..... azta.. eddig azt hittem a lovas lovagol, de most már ezt is tudom :D
Azért a kisfilm aranyos volt... csak a szakmai kommentet kicsit precízebben kellene ha már ismertetõ film.
rené2010 2013 szept. 05. - 11:53:16
Jó lenne ez a sorozat, csak 13 évet késett a robotos rész.