Bizarr ételek: a finomságok földjén / Naples

Bakancslistához adom
Bizarre Foods - Delicious Destinations / Naples
angol gasztro-reality, V / 23. rész, 21 perc

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Naples may be the birthplace of pizza, but it's also home to delightful traditional dishes. From pastries stuffed with ricotta and dried fruit to meaty ragu and stewed octopus, Andrew shows why Naples is a delicious destination.

A műsor ismertetése: Minden utazó szeretné kipróbálni a palacsintát Párizsban, a fagylaltot az olaszországi Firenzében, vagy a po'boy szendvicset New Orleansban. De vajon tudjuk, hogy hogyan és miből készülnek ezek az ételek? Andrew Zimmern most a legendás ételek nyomába ered.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
sofi 72 2017 júl. 06. - 22:52:38 Előzmény vino-et-veritas
A háziasszonyok rég kihaltak.
vino-et-veritas 2017 júl. 05. - 19:33:36
Mai sokadik ismétlés
Ma Varsó.
A bevezetõ szöveg alatt halkan Brahms magyar táncok cincog...
9/10
soroksar 2017 jan. 30. - 16:04:28 9/10
minden rész alatt megéhezem, az Ázsiai részek különösen érdekesek,.
vino-et-veritas 2016 jún. 23. - 18:27:41
Jaj, ez fájt!

A mai valamelyik részben többször elhangzik, hogy kenyeret, sört, stb. baktériumok (!) erjesztik...
Ja, ha mondjuk ecetet akarunk kapni, lehet...

Az eredetit nem hallottam, de lehet, hogy a fordítók "szakértése" jött elõ. Azért a yeast vs. bacterium/bacteria nehezen keverhetõ össze...
(De akkor még hol van valami szakmai lektor, meg a háziasszonyok "tudása" a stábban?).