Mása és a medve / Pasta la Vista

Bakancslistához adom
Masha i Medved / Pasta La Vista
6 éven aluliak számára nem ajánlott orosz rajzfilm sorozat, 7 perc

Értékelés:

32 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Mása elkészíti híres tészta receptjét, ami mások számára nem olyan kecsegtető, ezért Medve barátját kéri meg, hogy kóstolja meg főzetét. Azonban, medve horgász túrára indul, így nincs mit tenni meg kell keresnie szőrmók pajtását. De a keresés közben nagy veszélybe ütköznek, és Medvének kell megmentenie Mását. Ok.

A műsor ismertetése: Hogyan boldogul egy kicsi lány a nagyvilágban a bonyolult feladatok megoldásával, amit a felnőttek bíznak rá? Ha van segítség, ugye máris könnyebben megy minden? Mása nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keverednek. Ha velük tartasz, téged is megtanítanak arra, mit jelent a barátság, a gondoskodás, a kreativitás és a szabadság.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Abazs 2018 okt. 11. - 02:17:13 10/10
Imádjuk a sorozatot! :) Sajna viszont csak az első szériát láttuk magyarul, a többit eddig csak angol vagy orosz nyelven...
És igen, az a rész a "Mosónap"-ból tényleg nagyon kirívó!
Üres a cumisüveg, Medve hűtőjében viszont kell lennie nagy üveg tejnek...
"Megnézzük a medvét, viszünk neki tejet!" és "Szia Medve, hoztunk tejet!"
Elég gáz... Erre oda kellett volna figyelni! Viszont az évad többi részében több ilyen baki nem rémlik :)
Nagyon várjuk már a többi részt is magyarul! Nem tudja valaki, honnan lehetne megszerezni/letölteni?
dugong 2018 márc. 17. - 16:13:12 Előzmény atiser
Kedvencem, amikor egy erotikus filmben egy öreg indiai guru csücsült az ágy végében, miközben a pár szexelt. A nő kifakadt: nem szeretem, amikor egy INDIÁN néz szex közben. A fordítónak nem sok agya volt.
dugong 2018 márc. 17. - 16:09:50
Mása lesz az magyar leiratban, nem Masha. Ahogy Sztálin és nem Stalin, Csajkovszkij és nem Tchaikovsky, Mengyelelejev és nem Mendeleev. A magyar fonetika ráadásul közelebb van oroszhoz, mint az angol.
atiser 2017 febr. 26. - 10:10:07
Hogy az égbe lehet elcseszni egy ilyen egyszerû mese magyar szinkronját?
Pl.: amikor azért megy a medvéhez, hogy megettesse a babának öltöztetett malackát, akkor azt mondja \"megyünk a medvének viszünk tejet\". De most komolyan senki nem is próbálta meg értelmezni mi történik a képeket, hiszen aztán a medvének a hûtõjébõl próbálja kiszedni a tejet!
Sajnos ilyen bakik nem csak egy részben fordulnak elõ :/
zscser 2015 nov. 23. - 14:52:19
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet beszerezni a Mása és a medve DVD-t?