Sherlock és Watson / Hamvában holt

Bakancslistához adom
Elementary / High Heat
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai krimisorozat, V / 19. rész, 40 perc

Értékelés:

280 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Két holttest maradványaira bukkannak egy krematóriumban. Kiderül, hogy az áldozatok élve kerültek oda. A szálak pedig egészen Csernobilig érnek...

A műsor ismertetése: Sir Arthur Conan Doyle népszerű és legendás karaktere mostantól a CBS új krimi-sorozatában tűnik fel. A modern Sherlock napjaink New Yorkjának lakója és frissen szökött egy szanatóriumból, ahol rehabilitáción vett részt, mivel komoly magánéleti gondjai adódtak, melyeket kábítószerrel és alkohollal igyekezett megoldani, de legalább is elviselni. Jómódú édesapja éppen ezért egy segítőt rendel mellé, akinek a dolga a férfi szemmel tartása. Holmes könnyed hanyagsággal veszi tudomásul az új helyzetet, amit Dr. Watson közöl vele, azaz, hogy az elkövetkezendő időszakban együtt fognak élni. Holmes azonban rövid ismerkedés és elemzés után rögtön beleveti magát egy nő elrablásának ügyébe, ugyanis mindeközben tanácsadóként működik közre a rendőrségi ügyeknél...

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
DUNAWÖLD 2020 dec. 13. - 06:37:12
Kökényessi àgi azért fürdőzik a sajàt hangjàban, mert nem nézegetheti magàt a tükörben. Önelégült, futtatott bàjliba. Patikareklàmnak való.
DUNAWÖLD 2020 dec. 13. - 06:33:43
Kökényessi Àgi nagyon élvezheti a sajàt hangjàt, pedig karaktereknek kellene tolmàcsolnia- ha meghallom, elkapcsolok . Irritàló, öntelt buta némber lehet
kispiroska01 2020 jún. 20. - 20:28:19 Előzmény RockandRolf
Teljesen egyetértek veled és hozzáfűzném, hogy Kökényessi Ágnes szinkronmunkái egyre szánalmasabbak, irritálóbbak. Elfogadhatatlan, ahogy nyafog, túl-modoroskodik, ezzel teljesen tönkre vágva a sorozat élvezhetőségét. Ráadásul azt sem értem, hogy miért mindig őt választják a szinkronizálásra, mivel annyi sok, nála ezerszer jobb színésznő szinkronizál, akik nem ártanak a sorozatoknak a nyafogásukkal. Nemrégiben volt egy riport vele és mivel megfeledkezett a nyafogásról, tök normális hangon beszélt. Na ezt kellene neki a filmekben és sorozatokban is, csak természetesen beszélni és akkor jó is lehetne, de így hallgathatatlan. Valaki szólhatna már neki, hogy hagyja abba ezt a cirkuszi majomságot. Vele egy szintre sorolom Berkes Bencét, na az még egy idióta.
10/10
zsamsi 2019 szept. 03. - 21:03:41 10/10 Előzmény zsamsi
Zola Jesus : Run me out
10/10
razor77 2019 máj. 19. - 17:06:33 10/10 Előzmény dzsezi
Nekem az lenne a tippem, hogy ennyi részt vettek megy egyelőre.
dzsezi 2019 máj. 05. - 07:30:07
Miért hagyták abba?????
Papp Sándorné 2019 máj. 02. - 15:59:05
Miért hagyták abba?
1/10
marisál 2018 júl. 09. - 09:41:04 1/10
Egyszerűen uncsi, lassú, semmi érdekes nincs benne, abszolút nem izgalmas!
1/10
zsuzscsina 2017 jan. 06. - 21:29:30 1/10
Hát ez borzasztó volt! Semmilyen szinten nincs köze az igazi Sherlock Holmeshoz... Történet zéró, semmi érdekes, kb. a Derrick sorozathoz tudom hasonlítani.
És a férfi fõszereplõ! Hát így én is tudnék játszani: totálisan hiteltelen mimika, semmi átélés, se íze, se bûze, ripacs, másodosztályú... vagy inkább harmad :( Még egy lapon sem lehet említeni Jeremy Brettel vagy Benedict Cumberbatch-csel!
Szomorú!
Liberum 2016 máj. 13. - 19:20:48
Miért szeretnek pénzt és idõt áldozni egy ekkora nagy mocsokdombba?
Oly mértékben felháborító, már a szereposztás is, hogy csak na.
- Jó, de ki legyen Watson?
- Hmmm... Legen egy ázsiai nõ, az még úgy sem volt!

Mi volt eeeeezzzzz......

Sherlock karaktere kifejezetten irritáló, ripacskodó, nem okos, csupán okoskodó, nem briliáns inkább ügyefogyott, percenkénti rángatózásától, idegtépõ monológjaitól "agyhugykövet" kaptam!
Csináltak egy zseniális Sherlock sorozatot, egy látványos, bravúros Sherlock filmet és most meg ezt... ezt a hitvány, ostoba, kiszámítható, végtelenül egyszerû förmedvényt!
10/10
zsamsi 2016 ápr. 04. - 12:22:09 10/10 Előzmény aliroma
Sziasztok !
Mi volt a mai rész (III/12) végén hallható zene ?
aliroma 2016 jan. 25. - 09:04:38 Előzmény gyorsabban
Kedves gyorsabban!

Nem tudom, hogy te mit találsz bénának, azon a neven, hogy Rockandrolf. Felvilágosítanálak, hogy a Running Wild metal zenekar énekes gitárosának a neve Rolf és ebbõl kifolyólag õket szokták "Rock and Rolf"-ozni. Szóval én a helyedben nem szólnám le ezt a nevet, ami tükröz valamit, valamit amit szeret az illetõ, egy olyan névvel. A te neved pl mi? Gyorsabban? De fantáziadús. Ja és mielõtt visszaszólnál a nevemre, az enyém Aliroma: Ali + Roma, azaz Mummad Ali és Róma, ahol olimpiát nyert. Azt meg már nem is mondom, hogy amúgy a szinkronok manapság tényleg tudnak irtó bénák lenni. Ha meg jó, akkor nagy az esélye, h ugyanazok a hangok lesznek mindenhol.
gyorsabban 2016 jan. 22. - 00:43:52
Kedves Rockandrolf!
Csak téged tudlak idézni, miszerint sz..ból nem lehet várat építeni. Körülbelül erre tudok gondolni, amikor egy ehhez hasonló nicknévvel rendelkezõ ember elkezd ócsárolni egy tökéletes filmet/sorozatot. Nem tudom elképzelni sem milyen "ócsóságra" gondoltál, de csakis a szóhasználatod olcsóságát tudom azonosítani vele. Az idõt pedig azzal, hogy türelmetlen vagy végigvárni pár részt, amíg egyáltalán beindulna a történet. Szerintem sokkal élvezetesebb a sorozatot magyar szinkronnal nézni, mint az eredeti angollal, hiszen igen, itt tartanak a magyar szinkronrendezõk és hangok, jobban el tudják adni a sorozatot, mint az eredeti nyelven készültet. Szerintem még kellene nézned egy jó kis régi filmet magyar szinkronnal, na akkor helyt állt volna a véleményed. A cím fordításán pedig végképp nem értem mit nem értesz, biztos sohasem hallottál még Sir Arthur Conan Doyle Sherlock történeteirõl.
Bár ezen nem is csodálkoznék...
RockandRolf 2015 nov. 27. - 00:56:12
Film ötlet: Thelma és Louise (Louise = Jet Li (magyar hangja: Gálvölgyi János))
RockandRolf 2015 nov. 26. - 18:43:57
A film még elmegy, de a két fõszereplõ szinkronhangja egyszerüen nem ilik a sorozathoz.Értem én, hogy Lucy Liu-t Kökényessy Ági szokta szinkronizálni,de csak és kizárólag vígjátékokhoz való a hangja annyira komolytalan.Én nem tudom manapság a szinkronrendezõket honnan szalajtják, de rengeteg mai film a nem hozzáillõ színész-színésznõ hangján szólal meg.Sajnos sz...-ból nem lehet várat építeni (hol van már az az idõ amikor a magyar szinkron világhírü volt), de biztos lehetne sokkal jobb hangokat is találni.Gondolom az idõ és az "ócsóság" miatt ez a mai trend, de ezen elv alapján Kovács Pistike és Kalmár Esztike a VIII.b-bõl is szinkronizálhatná, rosszabb biztos nem lenne.A film címét pedig "Elementary-Alapvetõ"-rõl Sherlock és Watson-ra magyarítani úgy,hogy Watson-t egy nõ játssza ??????? nálam értelmezhetetlen.
Andyking 2015 júl. 20. - 14:00:33
Egyszerûen gagyi!
10/10
gopocher 2015 jan. 11. - 09:38:11 10/10
Én nézzem mind 2õt,de ez jobb,mindeben végre nyómoznak és nem csak látványban jobb,mint a Sherlock (amiben Moffat híbázot).És Alürjei vannak végre!Nem,mint az Angol-angolnak!Fiúk-lányok egy ígazai Aspergest látunk!egy kérdés merül fel mikor fog végre hegedülni? az olyan Sherlockos...
akh 2014 dec. 07. - 21:46:29
Talán magyar szinkronnal kéne nézni, mert úgy is elérhetõ, és akkor talán kiderülne hogy nagyon is jó sorozat.
:)
offtopic
tenszi 2014 máj. 23. - 21:39:33 Előzmény Judy075
Ez sokkal jobb mint az amirõl te beszélsz. Én láttam azt is, és ez sokkal jobb. Ne csak egy részt nézz meg ebbõl, hanem az összeset, majd akkor rájössz mekkora marhaságot mondtál.
8/10
terranova56 2014 máj. 14. - 11:30:15 8/10 Előzmény wrossi
õt hibáztatja, de az õ javaslatára maradhatott tanácsadó, mint ebbõl a részbõl kiderül
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu