Bonifácia nővér rejtélyes esetei / Testvérem őrzője

Bakancslistához adom
Sister Boniface Mysteries / My Brother's Keeper
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol krimisorozat, vígjátéksorozat, 4. rész, 50 perc

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Amikor Reginald nővér semmirekellő testvére, Alfie Lynch, aki megrögzött tolvaj, menedéket kér a kolostorban, Mrs. Clam vendégházában helyezik el. A városi képtárban rendezett kiállításon a művész, Gerry Aldwell önmagát is kiállítja, a megnyitó utáni nap aztán holtan találnak rá, miközben az egyik festménynek lába kél. Alfie Lynchnek nyoma sincs, Sam természetesen rá gyanakszik. Reginald nővér hisz öccse ártatlanságában, ezért arra kéri Bonifácia nővért, találja meg az igazi tettest. Ez a feladat különösen nehéz, miután az ellopott festményt megtalálják Lynch szobájában… Az epizódban feltűnik Brown atya, a sorozatot ihlető produkció címszereplője is.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Bonifácia nővér
Sam Gillespie
Miss Thimble
CC Lowsley
Fabian Bellamy
Sister Reginald
Peter Hedge
Victoria Braithwaite
Felix Livingstone
Mrs. Clam

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
GoodMovies 2022 dec. 14. - 20:23:26 10/10
Jobb ez, mint a 6-os átlag. Nem tíz pontos, de jobb. Aranyos mókás angol nyomozós sorozat. Szórakoztató, kedves karakterekkel. Brown atya pótlék nővel. :) Receptre.
A szinkron pedig tökéletes lett.
9/10
Anabella 2022 okt. 26. - 18:47:45 9/10
Nekem nagyon tetszett! hozza az angol kisvárosi életet! vicces és pörgős. Nem kell tőle Agatha CH.t várni, de remekül lehet szórakozni a gyilkosságok ellenére!
HarryDEC 2022 szept. 29. - 19:37:09 Előzmény hoyabella
Az első évad 10 részből áll, és úgy néz ki lesz folytatása is.
10/10
hoyabella 2022 szept. 28. - 21:39:41 10/10
Nagyon aranyos sorozatnak indul, bár nem derült még ki, hogy hány rész lesz? Kicsit a Middsummer-gyilkosságokra hajaz, kicsit Miss Marple-ra is hasonlít. Szép a táj, és helyi rendőrnyomozó nagyon sármos férfi. Várom a további részeket!