Színház

A Hang-villa titka

mesejáték, 2 felvonás, magyar, 2010., 3 - 99 éves kor között

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

A Hang-villa titka a legfiatalabb közönségnek szól, egy olyan mesejáték, amelyben a gyerekek (és, persze, a felnőttek) szavazatai alapján szövődik a mese fonala. A szerző Alan Ayckbourn az angol színházi világ egyik legsikeresebb szerzője, aki idén nyáron életművéért megkapta a legrangosabb színházi kitüntetést, a Tony-díjat.
A történet szereplője egy hétköznapi kislány, Suzy, aki kutyájával együtt korántsem hétköznapi kalandokba keveredik, amikor a szomszédba beköltözik a titokzatos hangtolvaj...

A(z) Centrál Színház előadása

Bemutató időpontja:

2010. október 10., Centrál Színház

Stáblista:

Szereplők

Mesélő (Mama)
Mesélő (Papa)
Albert (a kutyája)
Tántor úr
Akusztikusz Úr

Hozzászólások

mulao 2012 júl. 19. - 18:31:32
kedves Moderátor!

Köszönöm szépen a gyors választ és segítséget. Sajnálom, hogy elmarad az elõadás, bár a technikai okokon nem lepõdöm meg, egy-két hete emiatt 3 napig nem tudtam jegyet venni a Keszthelyi Nyári Játékok elõadásaira a Balaton Színház jegypénztárában.
moderátor 2012 júl. 19. - 08:47:29 Előzmény mulao
Kedves mulao!

Az elõadások technikai okok miatt valóban elmaradnak! Köszönjük a hozzászólását!

Üdvözlettel:
A Moderátor
moderátor 2012 júl. 18. - 16:49:13 Előzmény mulao
Kedves mulao!

Szerkesztõink felvették a kapcsolatot a színházzal. Amint választ kapnak, értesítjük Önt a darab megtartásáról vagy elmaradásáról!

Üdvözlettel:
A Moderátor
mulao 2012 júl. 17. - 21:03:40
Miért van kiírva július 21-re és 22-re? Mert tudtommal elmaradnak az elõadások, ezt onnan tudom, hogy félretettem rá 2 jegyet telefonon (szerencsére megadtam a számom), de rá egy kb 1 órára hívott a színház, hogy sajnos elmarad az elõadás, mind a kettõ. Nem is tudta a pénztáros megindokolni, hogy miért. Most ezért nem értem, de ha mégis meglenne elõadás én szívesen megnézném. Szóval akkor most mi van? Ha valaki tud valamit, akkor segítsen már nekem legyen szíves.