Színház

Cabiria éjszakái

musical, magyar, 2010.

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

A Sweet Charity egy lány története, aki semmi mást nem akart, mint hogy szeressék. Ehhez képest köt ki a Central Park tavában, egy híres filmsztár szekrényében, egy elakadt liftben egy pánikbeteggel, fa tetején egy ejtőernyővel, meg még ki tudja, hány helyen? Hogy pontosan mit akar és hová tart, ő sem nagyon tudja, ha pedig nincs válasza a kérdésekre, csak annyit mond, hogy szelaví.
A nagy olasz filmmágus, Federico Fellini álmodta meg alakját először a Cabiria éjszakáiban, aztán Bob Fosse költöztette át a hatvanas évek New Yorkjába, mint Sweet Charity-t, Neil Simon segítségével. Neve annyit jelent: szívjóság. Istenien énekel és táncol, jobbnál jobb dalokat, és elképesztő alakok veszik körül. És tényleg nagyon lehet őt szeretni. Hogy mégis miért talál olyan nehezen a párjára?

Közreműködik a Varidance Táncegyüttes

A(z) Magyar Színház előadása

Bemutató időpontja:

2010. augusztus 25., Magyar Színház

Stáblista:

Hozzászólások

7/10
Lenis 2012 nov. 14. - 22:39:42 7/10 Előzmény Bellavita
Sziasztok!

Nekem a My fair lady jobban tetszett, de jó kis kikacsolódás volt erre az estére. A vége nekem furcsa volt.
6/10
Bellavita 2011 júl. 18. - 19:23:16 6/10
Meglepõdtem az alacsony pontszámon, 3,3 -at adtak erre a darabra?? Én igazán kritikus vagyok, ráadásul a musical-rajongó korszakom is már réges-régen letûnt, de nagyon is élveztem a darabot! A My fair lady-hez tudnám hasonlítani, modern változatban. Cuki, édes, szórakoztató, jó zenékkel, fiatalos, lendületes, baromi jó kosztümökkel, díszletekkel, szóval ajánlom mindenkinek! Nem kell magaslatokat várni, hiszen ez csak egy szórakoztató musical, de szerintem 7/10-et is simán megérdemel!
9/10
CsárliFirpó 2011 jan. 10. - 23:40:07 9/10
Miért nincs még errõl semmi beszámoló?
Pedig a napokban látva a (teltházas) elõadást, elmondhatom, hogy egy nagyon jó kis darab! Jó a story, a zene, a táncok, a díszlet és a szereplõk is, külön kiemelve a fõszereplõt. Egyes részein pedig majd' kiestem a székbõl a röhögéstõl:) Csak ajánlani tudom a darabot!