Színház

Csak semmi szexet, kérem, angolok vagyunk

komédia, 2 felvonás, magyar, 2009.

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Minden adott lehetne, hogy egy ifjú pár konszolidáltan és nyugodtan kezdje közös életét - kivéve talán, hogy véletlenül, kereskedelmi mennyiségű pornókazetta kerül a lakásukba, amit már a rendőrség is keres, és kivéve, hogy a barátjuk, aki a pornográf cuccok eltűntetésében segít nekik, tökéletesen balfácán... Eközben anyósok, bankigazgatók, revizorok és örömlányok felvonulása segíti elő a teljes káosz létrejöttét.

A(z) Turay Ida Színház előadása

Stáblista:

Szereplők

Peter Hunter
Frances Hunter
Brian Runnicles
Arnold Needham
Leslie Bromhead
Paul főfelügyelő

Hozzászólások

7/10
doktormacko1 2014 júl. 16. - 22:21:30 7/10
7 / 10 Nyáreste elmegy , de egy kicsit hosszú volt nekem.
8/10
Johann 2012 jan. 29. - 22:45:52 8/10
Tavaly láttam az Újpest Színházban - a Turay Ida Színház vendégjátékaként - ezt a darabot. Elõször a címe alapján hezitáltam, hogy megnézzem-e egyáltalán. Szerencsére elvitt a kíváncsiság, no és a remek szereposztás. Felhõtlen szórakozás, és kiváló alakítások a színpadon - így emlékszem vissza erre a komédiára. Mikó István is, Gyõri Péter is nagyon vicces volt. (Félek, utóbbit kicsit beskatulyázták a Kisváros nem túl talpraesett Mátéja óta az ilyen ügyefogyott szerepekbe, láttam ugyanis egy másik darabban is - az Osztrigás Miciben - és ott is hasonló karaktert alakított.)
Arról is emlékezetes még számomra ez a darab, hogy ebben láttam elõször Rusz Milánt színpadon. Késõbb az Újpest Színház saját produkciójában, a Nagyvizitben is láthattam, és abban a Gyurkovics tragikomédiában már fõszerep volt az övé, és õ igazán nagy átéléssel játszott, kis túlzással a vállán vitte a darabot.

Remélem, elõbb-utóbb az Újpest Színház mostani mûsora is felkerül ide, a port.hu-ra... (Meg a Térszínházé is. Ugyanis egyelõre az sem jelenik meg itt - pedig már jeleztem ezt a hiányosságot is a szerkesztõknek! Mindkét mûsor elérhetõ a színházak saját honlapjain.)