Színház

Pletykák

bohózat

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Friss, izgalmas Pletykák érkeznek Egerbe! Neil Simon – a Napsugár fiúk, a Furcsa pár, a Mezítláb a parkban és megannyi sikeres vígjáték szerzőjének Pletykák című komédiáját 1988-ban mutatták be a Brodwayn, hatszáz teltházas előadást futott. Azóta világszerte állandóan repertoáron tartják.

A Hudson folyó partján fekvő egyik New York-i elővárost bankárok, orvosok és ügyvédek, neves sztárok, befolyásos közéleti emberek lakják. Mindenki gazdag, elegáns, jó illatú. Remek villákban élnek, drága autókon közlekednek. Elit negyed.

Ott él New York alpolgármestere és felesége, akik tizedik házassági évfordulójukat ünneplik. A legjobb barátaikat hívták meg a partyra. A négy házaspár mindegyike sikeres ember, karrierje csúcspontján. Számukra döntő az anyagi és hatalmi siker, a házasságuk látszat-boldogságának fenntartása, de nem fontos az értékrend. S mert tulajdonképpen üres az életük, amint a rendezett külcsín megzavarodik, hirtelen gyámoltalanná válnak. Egy váratlan esemény mindannyiuk karrierje számára veszélyes lehet. A várható botrány elkerülése érdekében a valóságot különféle kitalált történetekkel, pletykákkal: hazugsággal igyekeznek eltakarni. Egymásban se igen bíznak, ezért egymást is kitalációkkal traktálják. Végül teljes káoszt teremtenek. Ismerős?

Mi az igazság? Szeretné-e ezt egyáltalán tudni a néző, aki két órán át remekül szórakozott a szellemes pletykákon?

A(z) Gárdonyi Géza Színház előadása

Stáblista:

Szereplők

Dr. Ken Gorman
Chris, a felesége
Lenny Ganz
Claire, a felesége
Dr. Ernie Causak
Cookie, a felesége
Cassie, a felesége
Ben Welch, rendőr
Pudney, rendőr

Alkotók

Hozzászólások