A legjobb gyerekműsorok vasárnapra

Levetítik a Lego Batmant, a Kémkölyköket, a Khumbát, a Verdákat, valamint a Hófehér és a vadász című filmet.

Lego Batman - A film

HBO - június 3., 11.30
12 éven felülieknek ajánlott!

Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal... lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk. 

Kémkölykök

Paramount Channel - június 3., 11.40
12 éven felülieknek ajánlott!

Ingrid és Gregorio Cortez kémek, de már 9 éve a családnak élnek, és nem vállalnak semmi megbízatást. Ügynöktársaik sorozatos és titokzatos eltűnése azonban arra készteti a házaspárt, hogy újra felöltsék álcáikat, és akcióba induljanak, ám hamarosan egy rejtélyes tévés figura várának tömlöcében találják magukat a mesefigurákká mutált, elrabolt ügynökök között! Két gyermekük, Carmen és Öcsi még fel sem ocsúdnak a meglepetésből, és máris övék a főszerep: meg kell menteni anyát és apát. 

A barátságos óriás

Cool - június 3., 12.20
12 éven felülieknek ajánlott!

A HABÓ, avagy a Hatalmas Barátságos Óriás semmiben sem hasonlít Óriásország többi lakójára. Alig 8 méter magas, túlméretezett fülekkel és kifinomult szaglással rendelkezik, bájosan együgyű, és szeret egyedül lenni. Egy napon a magányos óriás felkeresi a 10 éves Szofit, és magával viszi Óriásországba. A kislány eleinte fél a titokzatos óriástól, de hamarosan megszereti, és a legjobb barátokká válnak. Együtt ellátogatnak Álomországba, ahol a HABÓ megmutatja, milyen varázslatosak az álmok, amelyeket éjszakánként a gyermekek hálószobáiba fúj. A többi óriás azonban egyre nagyobb veszélyt jelent a kislányra és az egész világra, ezért a két jó barát Londonba megy, hogy figyelmeztesse a királynőt. Csakhogy a királynő és a többi ember nem hisz az óriások létezésében - amíg nem találkoznak a HABÓ-val... 

Khumba

Filmcafe - június 3., 13.15
6 éven felülieknek ajánlott!

Khumba, a kölyökzebra testét csak félig borítják csíkok, ezért babonás családja őt hibáztatja a szárazság miatt, ami a területüket sújtja. Khumba kiközösítve érzi magát és úgy dönt, hogy nem marad tovább csordájával. Útra indul, hogy megszerezze maradék csíkjait, annál a vízgyűjtőnél, ahol a legenda szerint az első zebra vált csíkossá. Azonban, hogy elérje célját át kell küzdenie magát a kegyetlen Phango leopárd vadászterületén. Útja során egy vadkan csapdájába esik, ahonnan Mama V, a csordáját elhagyó szabad akaratú gnú és Bradley, a ripacs strucc menti meg. Miután egy imádkozó sáska megmutatja nekik, hogy merre találhatják az ősi vízlelőhelyet, a duó csatlakozik Khumbázhoz, hogy együtt leljenek rá a biztonságot nyújtó vízre.

My Girl 2. - Az első igazi kaland

TV2 - június 3., 15.20
12 éven felülieknek ajánlott!

Vada már 13 éves és fiatalon meghalt édesanyja emlékei után kutat. Los Angelesbe utazik a tavaszi szünetben, hogy színész édesanyja izgalmas életének helyszíneit bejárja, barátait megismerje. Phil nagybácsi családjánál meleg fogadtatásra talál: a nagybácsi élettársa, Rose és fia, Nick segítenek a csinos lány küldetését teljesíteni. A régi osztálytársak, udvarlók, sőt a felbukkanó első férj visszaemlékezései nyomán körvonalazódik az édesanyja portréja. 

Verdák

Cool - június 3., 16.30
6 éven felülieknek ajánlott!

Villám McQueen hírnévről és dicsőségről álmodik, minden vágya, hogy elhódítsa a Szelep Kupát. Egy napon a versenyverda szedi a dísztárcsáit és felkerekedik. Padlógázzal tart Kaliforniába, ahol hírnévre tehet szert, ha sikerül legyőznie a két legnagyobb ászt a mezőnyben. Útközben vetődik az álmos kisvárosba, Kipufogó-fürdőbe, ahol ráébred arra, mi az, ami valóban fontos az életben. Kalandjai során találkozik Hudson Dokival, a vidéki orvos és bíró valójában háromszoros Szelep Kupa győztes. Ott van azután Sally, a dögös Porsche 911, és a rozoga autómentő, akinek rozsdás karosszériája alatt érző motor dobog. 

Hófehér és a vadász

SuperTV2 - június 3., 18.50
12 éven felülieknek ajánlott!

Ebben a látványos akció-kalandfilmben Kirsten Stewart alakítja Hófehért, aki szebb az őt elpusztítani készülő gonosz királynőnél. Ám az ármányos nőszemély azt nem sejti, hogy az uralkodását veszélyeztető Hófehért a vadász megtanította a harc művészetére. És ha ehhez hozzávesszük, hogy a törpéket olyan kemény legények játsszák, mint Ian McShane, Ray Winstone, Bob Hoskins vagy Nick Frost, akkor már világosan látszik, hogy ez a mese egy egészen másfajta mese. 

Garfield 2.

Prime - június 3., 19.15
6 éven felülieknek ajánlott!

Londonba utazik Garfield gazdája, Jon, hogy megkérje barátnője, az állatorvos Liz kezét. A lasagne-zabáló cicó persze nem hagyja annyiban a dolgot, és utána megy. Garfield találkozik a Herceggel, a királyi származású macskával, aki éppen akkor örököl egy kastélyt. Sőt, nemcsak találkozik, de helyet is cserélnek, így a hatalmas birtok Garfield otthona lesz. A világ leglustább macskája királyi ellátásban részesül, komornyikja van, és egész állatkertnyi négylábú szolgája és híve. Lord Dargis rossz szemmel nézi mindezt. Mivel ő a következő az öröklési sorban, el akarja tüntetni a(z ál)Herceget.