Családi filmek húsvétvasárnapra

A nagy tojáskeresés közepette esetleg jól jöhet pár nyuszis film. Milyen szerencse, hogy ma van is belőlük dögivel!

My Little Pony: Az új nemzedék

TV2 - április 17., 7.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sunny Starscout, a tündöklő és idealista fiatal földi póni Equestria megosztott világát igyekszik egyesíteni, miután az elvesztette varázsát. Egy Izzy nevű Egyszarvúval áll össze, hogy vállalja az ijesztő küldetést, bizonyítva, hogy még a kis pónik is nagy változást hozhatnak.


A kismadár éneke / A madaras fiú

Filmbox - április 17., 8.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Behrouz, a 11 éves fiú képes tökéletesen leutánozni az énekesmadarak hangját. A szegény sorból származó fiút egy madarász béreli fel, hogy ritka madarak befogásában segédkezzen, illetve hogy a városi piacon, a ketrec mögött elrejtőzve énekeljen, és ezzel segítsen eladni a nem túl értékes madarakat. Épp ez utóbbit műveli, mikor megjelenik a piacon egy kislány az édesanyjával, és ugyan felfedezi a Behrouz rejtekhelyét, aztán vetet magának egy madarat, amelyik nem énekel. A kislány szomorú, a fiú pedig a segítségére siet, és amikor csak teheti, énekel neki.


Anasztázia

Moziverzum - április 17., 9.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Volt egyszer egy Anasztázia nevű ifjú hercegnő, aki a pompás paloták és fényes estélyek varázslatos világában élt. 1916-ot írtak, s a legendás Romanov család a dinasztia uralkodásának háromszázadik évfordulóját ünnepelte. Az ünnepi esemény tiszteletére a cár nagyszabású fogadást rendezett, s a bál legfényesebb csillaga éppen Anasztázia volt. A cári palota fölött azonban sötét felhők gyülekeztek...


A szeleburdi család

Moziverzum - április 17., 13.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A háromgyermekes, értelmiségi Faragó család kissé zsúfoltan éli mozgalmas, ám tagjainak teljes autonómiát biztosító életét a kicsire méretezett budapesti lakásban, míg a szomszédban az újgazdag Belviziék konvencionálisan és célirányosan élnek minden luxussal berendezett lakásukban, magányra ítélve egyetlen gyermeküket. A Faragó család feje tudományos könyvet ír, és a család abban reménykedik, hogy az ezért járó pénzből egy házba tudnak költözni.


Nyúl Péter

HBO 2 - április 17., 17.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nyúl Péter egy komisz, nagyképű és öntelt tapsifüles, aki a barátaival rendszeresen megdézsmálja az öreg McGregor kertjét, aki sohasem tudja elkapni őket. Illetve egyszer sikerül, el is viszi a szíve szegényt. Nyúl Péter azt hiszi most már szabad a pálya, azonban feltűnik a színen az örökös. Az ifjú McGregor pedig szabadulna a szép háztól és a rengeteg kárt okozó rágcsálóktól...


Nyúl Péter 2. - Nyúlcipő

HBO - április 17., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nyúl Péter, a szerethető szélhámos visszatér. Bea, Thomas és a nyulak rögtönzött családot alkottak, de Peter minden igyekezete ellenére sem tudja megingatni huncut hírnevét. A kertből kiszökve kalandokra ugráló Peter egy olyan világban találja magát, ahol megbecsülik a huncutságát, de amikor a családja mindent kockára tesz, hogy megkeresse, Peternek el kell döntenie, milyen nyuszi is szeretne lenni.


Nyuszi suli

Minimax - április 17., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Max egy vagány, nagyvárosi nyuszi, aki egy baleset következtében egy húsvéti nyuszikat képző iskolában találja magát. A nyulak ereje az arany húsvéti tojásban rejlik, amit a közelben élő rókacsalád megpróbál ellopni, hogy véget vessen a tapsifülesek különleges képességének és egyúttal a húsvéti ünnepeknek is. Max és új barátja, Emmy ezt nem hagyják annyiban, szeretnék megmenteni a húsvétot és a többi kis nyuszit.