Családi filmek vasárnapra

A kicsiket a Jégkorszak 2. - Az olvadás, a Gru 2, a Rio és a Barátom, Róbert Gida, a nagyobbakat pedig a Repcsik, a Szörny egyetem, a Drágám, a kölykök összementek! és az Éjszaka a múzeumban - A fáraó titka várja.

Repcsik

Film Now - június 23., 8.40
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Rozsdás, a nagy szívvel rendelkező ám egyszerű kisvárosi permetezőgép arról álmodozik, hogy egyszer majd részt vehet egy magasan szálló és féktelen légiversenyen. Az sem igazán tartja vissza, hogy nem éppen efféle őrült hajszákra tervezték, ráadásul repülő létére tériszonya is nehezíti életét. Ezért egy visszavonult haditengerészeti veterán géphez, Kapitány Riley-hoz fordul, aki segít hősünknek abban, hogy részt vehessen a híres versenyben, és bizonyíthasson a nem éppen tisztességes eszközeiről ismert címvédő bajnok, Ripslinger ellen. Rozsdás bátorsága nagy próbatétel előtt áll, hiszen életében először olyan légi magaslatokat járhat meg, amelyekről korábban álmodni sem mert, esélytelenként induló szárnyalása pedig felemelő inspirációval szolgál majd a kis repcsinek szurkoló világ számára.

Szörny egyetem

HBO - június 23., 8.45
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Emlékeznek még Mike Wazowskira és James P. Sullivanre, vagyis Mike-ra és Sulleyre a két elválaszthatatlan jó barátra? 12 évvel ezelőtt, a Szörny Rt. című filmben találkozhattak velük. Most még messzebb utazunk vissza az időbe, egészen odaáig, amikor először találkoztak egymással az egyetemen. Az első pillanattól kezdve ki nem állhatták egymást, nemcsak a tulajdonságaik, hanem a külsejük sem különbözhetett volna jobban egymástól. Most kiderül, hogy Mike és Sulley milyen kalandok során váltak a legjobb barátokká. 

Drágám, a kölykök összementek!

Filmcafe - június 23., 9.05
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Wayne Szalinski professzor nem örvend túl nagy népszerűségnek: szomszédai őrültnek tartják, feleségének elege van az állandó kísérletezgetéseiből, kollégái pedig semmibe veszik legutolsó nagy dobását, az elektromagnetikus kicsinyítő gépet. A kedves munkatársak nem kacagnának olyan hangosan, ha látnák az alaposan összement Szalinski gyerekeket! Miközben békésen játszadonak a szomszéd gyerekekkel, egyszer csak azon kapják magukat, hogy a hangyákkal kerültek egy szemmagasságba. Ráadásul váratlanul összesöprik őket, s hamarosan a kert végi szemeteszsákban találják magukat. A rájuk váró feladat lehetetlennek tűnik: át kell jutniuk a hátsó udvaron, ami jelenlegi méretüket tekintve, leginkább egy dzsungelhez hasonlít. A kavicsok megmászandó hegycsúcsnak látszanak, a pocsolyák pedig komoly óceánnak tűnnek. Útjuk során ezernyi veszély leselkedik rájuk: el akarják taposni őket, a család kutyája feni rájuk a fogait, sőt a fűnyíró veszélyeivel is számolniuk kell.

Éjszaka a múzeumban - A fáraó titka

Moziverzum - június 23., 12.40
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Larry, az egykori éjjeliőr immár a New York-i Természettudományi Múzeum operatív éjszakai igazgatója. Az nem újdonság számára, hogy sötétedés után a kiállítási darabok életre kelnek, ám az utóbbi időben mintha furcsán viselkednének. Kiderül, hogy a tábla, melynek jóvoltából a teremtmények életre kelnek, pusztulásnak indult, és csak a British Múzeumban lehet helyrehozni. Larry, aki mindenre képes a múzeumi "családjáért", a fiával és néhány műtárggyal Londonba utazik, hogy megfejtsék a tábla titkát.

Jégkorszak 2. - Az olvadás

Mozi+ - június 23., 12.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Olvadni kezd a jégtakaró, a világ egyetlen hatalmas élményfürdővé változik. Many, Diego és Sid kénytelenek szembesülni az igazsággal: csak napok vannak hátra az özönvízig. Az életet jelentő bárkáig rögös az út, hát még olyan új útitársakkal, mint Ellie, aki mamut létére oposszumnak képzeli magát, nem beszélve valóban oposszum testvéreiről, a mindig bajkeverő Ropszról és Eddie-ről.

Ed - Madarat tolláról

TV2 - június 23., 13.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Jack Cooper olyan mint egy rakéta kilövőállomás. Dobása a hangsebességével szárnyal, s csak lassított felvételen követhető nyomon. Nem hétköznapi fickó, barátait az istállóból válogatja, szókincse pedig egy kutyáéval vetekszik. A sors azonban többet tartogat számára, ugyanis egy baseball csapat tart igényt képességeire. Ám az első meccsen csúnyán leég, s hamarosan a hazafelé tartó úton egy kocsiban találja magát Eddel, egy kiebrudalt, jól megtermett csimpánzzal. Kiderül, hogy Ed a csapat új reménysége, és Jacket bízzák meg, hogy legyen az őrangyala. Bár arra igazán senki sem számít, hogy ha egyszer ők ketten összefognak, ott kő kövön nem marad.

Gru 2

SuperTV2 - június 23., 19.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amint Gru kezd beleszokni a kertvárosi családapa szerepébe Margo, Edith és Agnes apjaként, felbukkan egy szupertitkos szervezet, amely a gonosz elleni harcot tűzte zászlajára globális szinten. Így most Grun, a minyonokon, és Gru új társán, Lucyn a sor, hogy kiderítsék, ki áll a látványos bűntettek mögött. Végül is a világ legnagyobb ex-bűnözője kell ahhoz, hogy elkapja azt, aki a helyére pályázik.

Rio

Moziverzum - június 23., 19.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság, a kaland felesleges, a repülés balesetveszélyes. Ám különös, és meghökkentően peches véletlenek sorozata úgy hozza, hogy kipottyan addig kényelmes életéből, és míg körülötte tombol a karnevál, ő kénytelen elfogadni azt, amit Rio adhat: izgalmat, kavarodást, sok új barátot, és előbb-utóbb a repülés örömét.

Barátom, Róbert Gida

HBO - június 23., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Disney szívmelengető élőszereplős kalandjából kiderül, hogy a kisfiúnak, aki számos meghökkentő kalandnak volt részese a Százholdas Pagonyban eleven és imádnivaló plüssállatai társaságában, felnőttként kisiklott az élete. Gyerekkori barátai ezért most megelevenednek és Róbert Gida segítségére sietnek, emlékeztetvén őt, hogy a szerető és játékos fiúcska még mindig ott lakozik benne.