Családi filmek vasárnapra

Megint elérkeztünk a hét utolsó napjához, ami egyrészről szomorú, másrészről viszont még full szabadnap, szóval használjátok ki egy kis töltekezésre - ehhez pedig itt is van a vasárnapi válogatásunk!

Szörnyen boldog család 2.

HBO - február 19., 9.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hogy Baba Jagát és Renfieldet kiszabadítsák Mila Starr szörnyvadász karmai közül, a Wishbone család ismét vámpírrá, Frankenstein-szörnnyé, múmiává és vérfarkassá változik. A szerethető szörnycsalád három denevérkedvencük segítségével újra körbejárja a világot, hogy megmentsék barátaikat.


Híd Terabithia földjére

Paramount Network - február 19., 11.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sajátos körülmények között ismerkedik meg egymással Jess és Leslie. A két magányos, kirekesztett gyerek összebarátkozik. Leslie állandóan varázslatos történeteket sző, Jess pedig tehetségesen rajzol. A kislány feltárja Jess előtt a fantáziavilágát, és ketten együtt létrehozzák Terabithia titokzatos birodalmát, amely a közeli erdőben csordogáló patak fölötti kötélen átlendülve érhető el. Eme varázslatos helyen ők az uralkodók, így nekik kell szembeszállniuk a birodalmukat veszélyeztető Sötét Úrral és seregeivel.


Mancs

Moziverzum - február 19., 13.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A film tiszteletadás a világ összes mentőkutyája előtt, akik bátorságuknak és helytállásuknak köszönhetően gyerekek, nők és férfiak ezreinek életét mentik meg. A Mancs című alkotás egyben a magyar mentőkutyáknak is emléket állít!


Pelle, a kis rendőrautó akcióban

TV2 Kids - február 19., 16.50
Korhatár nélkül megtekinthető.

Pelle, a rendőrautó feladata a vadonatúj bodøi Sas Park legnagyobb látványosságának, egy veszélyeztetett sasnak és tojásának őrzése. Két tolvaj azonban ellopja a madarat, Pelle végül a motorháztető alatt kelti ki a tojást, és természetesen megmenti a sast is.


Pipiána Hoppsz és a Sötétség Hörcsöge

TV2 Kids - február 19., 19.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Pipiána Hoppsz, a félig nyuszi, félig csirke, nagyravágyó álmodozó, semmitől sem riad vissza, hogy megszerezze a legendás ereklyét, a Sötétség Hörcsögét. Bár az ifjú tapsifüles még sosem járt bevetésen, és lövése sincs, milyen egy igazi vadregényes kincsvadászat, elszántan hisz benne, hogy apja, a híres nyúlkalandor nyomdokaiba léphet.


Farkasbőrben

Minimax - február 19., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Freddy minden vágya, hogy édesapja nyomdokaiba lépjen és ő legyen a legfélelmetesebb vérfarkas, falkájának új vezetője. Ám a nagy átalakulás ceremónián valami balul sül el és a fiúból a világ legcukibb kis uszkárja lesz. Holdkeltéig be kell bizonyítania, hogy ő is igazi farkas, különben a falka örökre száműzi. Szerencsére új barátai a segítségére lesznek a halloweeni kalandban.