Elkezdődött az El a kezekkel a Papámtól! című családi film forgatása

Lakner Artúr klasszikusából, az Édes mostohából nemzetközi produkciókhoz mérhető stábbal és technikai háttérrel forgatnak különleges látványvilágú alkotást.

A híres 1942-es regényt egy több mint százfős forgatócsoport viszi vászonra, kivételes forgatási helyszíneken, slágergyanús betétdalokkal és olyan színészekkel, mint Elek Ferenc, Gubás Gabi, Nagypál Gábor, Pálmai Anna vagy Pindroch Csaba. A két főszerepet a mozifilmben most debütáló Csobot Adél és egy 11 éves gyerekszínész, Marczinka Bori játssza.

Csobot Adél a forgatáson. Forrás: InterCom

 

Az El a kezekkel a Papámtól! Dobó Kata rendezésében, Gulyás Buda technikai rendezővel készül. A forgatókönyvet a #Sohavégetnemérős című Wellhello filmet is jegyző Horváth András Dezső írta. A főszerep megformálásán kívül Csobot Adél énekli a produkció egyik betétdalát is, amit három másik slágerrel együtt Rakonczai Viktor szerzett.

A film sztorija szerint Dorka eleven, élettel teli kislány, akinek élete szomorú egyhangúságban telik özvegy édesapja, András mellett. Egy napon azonban András bejelenti, hogy újra megházasodik. Dorka életébe betoppan Viola, a feleségjelölt, aki az ujjai köré csavarja a szív dolgaiban kissé esetlen Andrást. Dorka viszont rájön, hogy Viola egyáltalán nem az, akinek mutatja magát. Az élénk fantáziájú kislány minden eszközt bevet, hogy megóvja édesapját a rá leselkedő veszélytől, kalandjai során pedig megismeri a barátság és a bűvészet titkait is.

Marczinka Bori a forgatáson. Forrás: InterCom

 

„Rengeteg nagyon jó élményem volt: például amikor először megyek egy helyszínre, az igazi meglepetés.

Hatalmas virágok, labdák, flamingók, színes sátrak, olyan mintha Tündérországba csöppentem volna.

És az egész kaland még csak most kezdődik” – mesélte a forgatásról Marczinka Bori gyerekszínész, a Magyar Nemzeti Balettintézet kis balerinája és a Földessy Margit Színjáték- és Drámastúdió hallgatója.


(via InterCom)