Ez vár rátok a Cartoon Networkkel januárban

Victor és Valentino, Bakugan: Páncélos szövetség, Tini titánok, harcra fel! és Medvetesók végkimerülésig.

Január 25-től minden hétköznap 15.50-től második évadával, azaz új részekkel jelentkezik a Victor és Valentino. A Cartoon Network rejtélyekben gazdag animációs kalandsorozata két féltestvér, az izgága Victor és a mindig óvatos Valentino vakációjáról szól. Nem sokkal azután, hogy megérkeznek Chata nagyihoz, rájönnek, hogy Monte Macabre sokkal több izgalmat rejt, mint gondolták. A testvérpár lebilincselő kalandok egész sorát éli át: a rejtélyes faluban életre kelnek a közép-amerikai legendák természetfeletti lényei és jelenségei.

Victor és Valentino. Forrás: Cartoon Network

 

A Bakugan január 9-től mindennap 20.30-tól a második évad új (39a–51b) részeivel megújult formában tér vissza a Cartoon Networkre. Az új sorozatban Dan és barátai, Shun, Wynton, Lia, valamint Lightning nevű kutyájuk egy csapásra kiválasztottak lesznek, amikor a Földön az ő kezükbe kerülnek először a bakugan nevű misztikus lények. Hőseink feladata lesz megakadályozni, hogy a bakuganok rossz kezekbe kerüljenek. A Bunyóbolygó című első évad után a folytatás Páncélos szövetség alcímmel érkezik.

Bakugan: Páncélos küldetés. Forrás: Cartoon Network


De a héten még folytatódnak a gyerekcsatorna téli maratonjai is. Az advent első vasárnapján indult és egészen január 10-ig jelentkező programfolyam délelőttől délutánig tartó családi mókát ígér a hideg napokra, mindennap 10.25-től. Az összeállításban januárban a Tini titánok, harcra fel! és a Medvetesók látható.


(via Cartoon Network)