Hol vagy, Kajla? – Rajzfilmsorozat indul Kajlával

A gyerekek közkedvelt turisztikai kabalafigurája, Kajla május 29-én, szombaton 19:25-től az M2 csatornán lesz látható minden hétvégén az elkövetkező hetekben.

A Magyar Turisztikai Ügynökség által életre hívott kölyökvizsla számtalan játék és hazánk csodáit megismertető program után most

a tévéképernyőkön is feltűnik egy 10 részes animációs sorozatban.

A széria főhőse Kajla, a kölyökvizsla és gazdái, a Csuda család. Az egyes epizódokban a család együtt felfedezi Magyarország egy-egy nevezetességét, ahol a gyerekek Kajlának és kedvenc teniszlabdája, Tötyi különleges képességének köszönhetően mindig izgalmas kalandokba keverednek.


Minden részben találkoznak egy nevezetességhez köthető hírességgel, aki a gyermeki fantáziavilág segítségével avatja be Lucát, Petit, Kajlát és a nézőket a helyszín titkaiba. A mentor lelkesen mesél a rejtett zugokról és eddig soha nem látott részleteket tár fel előttünk.

Az epizódok helyszínei: Aggtelek, Eger, Gemenc, Esztergom, Balatonboglár, Gyula, a Tisza-tó, Gödöllő, Hollókő, Sopron. A 10 részes rajzfilmsorozat epizódjai minden héten szombat és vasárnap este láthatóak az M2 csatornáján.


(via MTVA Sajtó)