Jönnek a Barracuda-öböl kalózai

Az 1989-es Fekete-tenger Barracuda kalózhajó által inspirált új LEGO Ideas modell segítségével most mindenki kalózzá válhat. A kalandok rajongói felfedezhetik a Rőtszakáll kapitány több mint 30 éve eltűnt híres hajójából kialakult roncsszigetet.

Az új LEGO © Ideas Barracuda-öböl kalózai szett a LEGO IDEAS fórumon keresztül benyújtott ötlet alapján készült, gazdája pedig a LEGO rajongó Pablo Sánchez Jiménez, aki él-hal minden iránt, ami kalózos. A LEGO iránti szeretete gyerekkorára nyúlik vissza, amikor még édesapjával közösen építették össze a modelleket. Az általa benyújtott koncepció, amely alapján elkészült a LEGO ® Ideas Barracuda-öböl kalózai szett, mindössze 25 nap alatt elérte a szükséges 10 000-es támogató szavazatot – ezzel ott van a célt leggyorsabban elérő szettek között.

Az összesen 2 545 kockát tartalmazó modellben minden benne van, ami ahhoz kell, hogy a LEGO rajongók megépítsék a hajóroncsot – beleértve a kapitány kabinját, az élelmiszer raktárt és a szállítódokkot. Az építők még egy, a szigeten elásott kincset is megtalálhatnak, ha leszedik a hajó egyes darabjait – így új területeket fedezhetnek fel, még több új elmesélendő történettel.

Ez a szett 8, a klasszikus kalóztörténetekből ismert minifigurát is tartalmaz. Megtalálható köztük az ikonikus Rőtszakáll Kapitány, Horgony Hölgy, Fosztogató Robin és az ikrek, Kikötő és Jobb Csapás, csakúgy, mint három másik kalóz, két csontváz figura és különböző, a szigeten fellelhető állatok. Amikor az építők belefáradnak a tengeren való rostoklásba, a sziget átalakításával megépíthető Rőtszakáll Kapitány legendás hajója, a Fekete-tenger Barracuda. A hajó újraépítésével elindítható a mentőakció, így a legénység biztonságban a szigetre érhet és megkeresheti az elásott kincset.

A LEGO ® Ideas Barracuda-öböl kalózai szett 59 cm magas, 64 cm széles és 12 cm mély, és biztosan megragadja a figyelmet, akár büszkén kiállítva, akár a többi LEGO Kalóz készlet között kap helyet. A LEGO Ideas lehetőséget kínál a rajongóknak, hogy beküldjék saját kockaalkotásaikat, amelyek így esélyt kapnak arra, hogy a LEGO mestertervezők életre keltsék őket, majd hivatalos készletként forgalomba kerüljenek. A rajongók az ideas.LEGO.com oldalra tudják feltölteni saját LEGO-szett ötleteiket.

További infó: www.LEGO.com

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu