Újra jótékony célért úsznak a Kis-Pingvinek

  • PORT.hu

Július 14-én 25 Kis-Pingvin - úszók és vízilabdázók - vág neki a Lupa tónak, hogy több mint 20 órán keresztül ússzon, összesen 250 kilométert. Tavaly a Balatont úszta át hosszában a csapat, idén, egy újabb jótékony cél érdekében száll vízre a Pingvin közösség.

Sok család került nehéz anyagi helyzetbe, a vírus helyzet okozta válság miatt. Sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy a gyermeküket nyári táborba küldjék, ahogy a szeptemberi úszó/ vízilabda edzések látogatásának feltételeit (bérlet, úszó felszerelés) is nehéz lesz sokaknak előteremteni. Július 14-én, 25 Kis-Pingvin - úszók és vízilabdázók - vág neki a Lupa tónak, hogy több mint 20 órán keresztül ússzon, összesen 250 kilométert!

Cél az, hogy az úszásukkal felhívják a figyelmet arra, hogy a mozgás öröm, és hogy az utánpótlás is képes nagy teljesítményre. A felkészülés és az úszás során a csapat szeretne 3.000.000 Ft-ot összegyűjteni, ez az összeg biztosítaná azt, hogy nehezebb helyzetben lévő gyermekeknek se kelljen felhagyniuk kedvenc sportjukkal.A Kis-Pingvinek céljait bárki támogathatja, bármekkora segítség jól jön.

Ide utalhatsz: Kis-Pingvin Sportegyesület, bankszámlaszám: 11702012-21448643
Megjegyzésbe írjátok be: „Hajrá250!

És júliustól vásárolhatsz a XVIII. kerület több pontján támogató képeslapot is, mellyel 500 Ft-tal támogatod a Kis-Pingvinek sportolását. A képeslapot árusító helyeket a www.kispingvin.com oldalon találod majd.


Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu