A PORT.hu is rákészült a foci Eb-re, mutatjuk az újdonságokat!

Elindult a sPORT blogunk, és a címlapunk legtetején most már a meccsek kezdési időpontja is azonnal megtekinthető.

Több szempontból is rendhagyó labdarúgó-Európa-bajnokságot bonyolít le az idei esztendőben az UEFA, azaz az Európai Labdarúgó Szövetség. A világméretű koronavírus-járvány miatt ugyanis eleve egy évvel később kerül csak megrendezésre a rangadók rangadója a tervezettnél: eredetileg 2020. június 12. és július 12. között a csaptak volna össze egymással Európa legjobb férfi labdarúgó-válogatottjai, de végül június 11. és július 11. között zajlik le a nagy esemény – 2021-ben, Euro 2020 címmel. Az Eb története során először nincs konkrét házigazdája az eseménynek. A nyitómérkőzést a római Olimpiai Stadionban játsszák, az elődöntőt és a döntőt pedig a londoni Wembley Stadionban, de lesz majd meccs Budapesten, Münchenben, Szentpéterváron, Koppenhágában, Bukarestben, Amszterdamban, Sevillában, Glasgow-ban és az azerbajdzsáni Bakuban is.

Forrás: Getty Imige

 

A labdarúgó-Európa-bajnokság idejére (és azon túl is) a PORT.hu címlapja is megújul! A legfelső tartalmi dobozban a következő napokban-hetekben az egyes mérkőzések kezdési időpontjai lesznek láthatóak napszakos bontásban, természetesen azoknak a tévécsatornáknak a logóival, amelyek közvetítik az adott meccset.

Forrás: Forrás: Port.hu

 

Emellett elindult a PORT.hu saját sPORT blogja is, ami szintén a címlapról kattinthatóan kínál majd minden napra új és izgalmas tartalmakat a sportbarátoknak. Az első posztból például olyan érdekességeket tudhat meg a kedves olvasó, mint hogy melyik ország jutott anno Eb-döntőbe úgy, hogy a döntetlenül végződő összecsapás után nem volt sem hosszabbítás, sem büntetőpárbaj, hanem csak egy pénzfeldobás, vagy hogy ki is volt az a bizonyos „orosz párduc”.

Jó olvasást, jó szurkolást! Hajrá magyarok!