Családbarát Aquaman-rajzfilm jön az HBO Maxra – Előzetes!

Látványos akciójelenetek helyett sok humor és cukiskodás várható.

A WarnerMedia gyerek- és családi részlege a DC-vel közösen összedobott egy háromrészes animációs szériát, főszerepben Aquamannel. A sztori szerint kedvenc kopoltyús szuperhősünk elfoglalja Atlantis trónját, de szokatlan még számára a szerep, és elég ügyetlenül mozog királyként. Szerencsére számíthat hűséges tanácsadójára, Vulkóra és a szerelmére, Merára. Így, hármasban kell megvédeniük Atlantist Aquaman testvérétől, Ocean Mastertől, aki megpróbálja megkaparintani a trónt.

A miniszéria executive producere az Aquaman-filmeket is jegyző James Wan, ennek ellenére nem ugyanabban az univerzumban játszódik a sorozat. A showrunnerek Victor Courtright (ThunderCats Roar!) és Marly Halpern-Graser (Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles).

Az Aquaman – Atlantis királya október 14-én debütál az HBO Maxon. Hogy elérhető lesz-e a magyar HBO műsorán is a széria, azt még nem tudni. (Ami biztos: múlt héten derült ki, hogy az HBO Max jövőre indul el Magyarországon.)

Az Aquaman folytatását, amely Aquaman and the Lost Kingdom címen fut, jelenleg is forgatják, és 2022. december 16-án mutatják majd be.

Via: Collider