Családja, barátai és rajongói is elbúcsúztatták Lisa Marie Presley-t

A temetés Gracelandben zajlott, ahol Lisa édesanyja, Priscilla Presley, és zenésztársa, Axl Rose is jelen volt.

Elvis Presley egyetlen lánya, Lisa Marie Presley amerikai énekesnő és dalszerző január 12-én, 54 évesen hunyt el szívmegállás következtében. A pénteki temetésen számtalan családtag, barát és zenésztárs vett rész. Priscilla Presley saját gyászbeszéd helyett Lisa egyik lányának a versét olvasta fel: “Fogalmam sincs, miként öntsem szavakba az édesanyámat. Az az igazság, hogy túl sok minden van” – idézte Priscilla az unokáját – “Lisa Marie Presley ikon, példakép és szuperhős volt számtalan embernek, szerte a világon. De

sok szempontból az én ikonom, példaképem és hősöm volt.

[...] Most hazaért, ahová mindig is tartozott, de nekem borzasztóan hiányzik a szeretete”.

Priscilla Presley a temetésen
Forrás: Jason Kempin/Getty Images for ABA

 

A megemlékezésen Axl Rose, a Guns N' Roses tagja megjegyezte, hogy legszívesebben sms-t küldene Lisának, hogy tudassa vele, milyen csodálatos ez az esemény. “Sosem gondoltam volna, itt fogok énekelni, ilyen körülmények között” – mondta, és elénekelte a November Raint.

Lisa legidősebb lányának, a 33 éves Riley Keough-nak a szavait férje, Ben Smith-Petersen tolmácsolta: “Köszönöm, hogy te voltál az édesanyám ebben az életben.

Örökké hálás leszek, hogy veled tölthettem 33 évet, és biztos vagyok benne, hogy legjobb anya jutott nekem az egész világon.

[...] Köszönöm, hogy megmutattad, hogy a szeretet az egyetlen dolog, aki számít ebben az életben.” 

Az eseményt élőben közvetítette Vimeo, és visszanézhető a felületen.

(via Los angeles Times)