Előre hétfőre!

Nő az árnyékom, úgyhogy sietnem kell az ajánlással, ami - hétfő lévén - nem könnyű. De legalább könnyebb választani a kevesebb eseményből, bármilyen változatosak is. Legyen könnyű nektek a hétfő!

Alba Regia Feszt 2021

Székesfehérvár, augusztus 9-11.

Augusztus 9-11-ig ismét Alba Regia Feszt Székesfehérváron. 3 napon keresztül nincs megállás, hazánk legigényesebb zenekarai rázzák fel a várost ingyenesen látogatható koncertekkel.

Hajókirándulás és sétahajózás - Tokaj

Tokaj, augusztus 9., 11:00, 15:00

A hajó a Bodrog folyón halad Tokaj városa mellett a Zsaró ér bejáratáig, ott visszafordul, a Tiszán a strandig megy és egy óra elteltével ugyanott köt ki, ahol beszálltak a vendégek. A hajó a közúti híd alatt található nagy parkolóból indul.

Operett Százszor! - világrekord országos operett körutazás

Budai Szabadtéri Színház Csillebérc, augusztus 9., 15:00

 

Ismét nagy fába vágja a fejszéjét a Budapesti Showszínház! Világrekordra készül az operett turné. A Budapesti Showszínháztól már szinte megszoktuk, hogy mindig valami újdonsággal, egyedi ötlettel vagy különlegeséggel rukkolnak elő.

Harangjáték és fuvolaszó

Szent István Bazilika, augusztus 9., 16:00

Harangjáték és fuvolaszó minden hétfőn és kedden 16:00 és 16:30-kor a Szent IStván Bazilikánál! Bach, Mozart, Haydn, Paganini, Chopin, Bizet művei.

A38 pres. Mondays: Off / On: Board

A38 Hajó (Orrterasz), augusztus 9., 17:00

Megnyújtnád a hétvégédet? Vagy csak korábban kezdenéd a következőt? Van számodra egy jó hírünk! Hosszú várakozás után, mindenki legnagyobb örömére, június 7-től végre visszatér az A38 Hajó orrteraszára, a Mondays: Offf nyári rezidenciája harmadik szezonja alkalmából. A recept a szokásos, minden hétfő délután 5-től este 10-ig a legjobb szelektorok húznak elő táskájukból minőségi elektronikát egész nyáron, Ti pedig fesztelenül bólogathattok rájuk a Dunán, kezetekben hűs koktélok társaságában. Jól hangzik.

MiniMonday #2

PaviloN, augusztus 9., 17:00

Második MiniMonday, vendégeink a Huszárstrasse Kollektíva szelektorai!

Stand up comedy live

Budapest Garden, augusztus 9., 19:00

Stand up comedy LIVE a Budapest Gardenben. Újraindítjuk a humorizálást a Televízióból ismert
komikusokkal. Szabadtéren még a poénok is jobban esnek és leesnek. Végre nevethetünk a
kedvenceinken, akik eddig sem tétlenkedtek, elkészítették az új műsoraikat.

Kertelés nélkül

Margitszigeti Atlétikai Centrum, augusztus 9., 20:00

A színészként megszámlálhatatlan filmben játszó, a Torrente-filmekkel ismertté vált Santiago Segura idén újra komédiát rendezett. Paz élete látszólag tökéletes. Van munkája, párja, barátnői... De mégsincs minden rendben. Szorongások gyötrik és kimerült, valami baj van. Kétségbeesésé- ben egy hindu „gyógyítóhoz”, AmilNarayan-hoz fordul, aki megoldást kínál a problémáira: egy ezeréves növényekből készült italt, amely enyhíti a feszültséget. Az ital a vártnál erősebbnek bizonyul, és Paz váratlan hatásokkal találja szembe magát.

Mesteremberek - Aranyosi Péter önálló estje, műsorvezető: Ács Fruzsina

MOM Kulturális Központ - Szabadtéri Színpad, augusztus 9., 20:30

Aranyosi Péter önálló estje, Ács Fruzsina műsorvezetésével.