Jared Letóval forgatna Tron-filmet a Disney

Bár lesz némi köze a Tron: Örökséghez, de nem annak a folytatása lesz az új film.

Talán van, aki még emlékszik arra, hogy 2010-ben a Disney megpróbálkozott egy új generációnak is bemutatni az 1982-es Tron világát. A kritikusok nem voltak elragadtatva a Tron: Örökség című filmtől,  de azért nem is lett bukás belőle, és a stúdió bejelentette, lesz folytatás is, amiben szintén feltűnik majd Garrett Hedlund és Olivia Wilde.

Úgy tűnt, sikerül is tető alá hozni a harmadik Tron filmet, de 2015-ben bejelentették, mégsem próbálkoznak meg vele.  Persze a rermény hal meg utoljára,  és egyre inkább úgy tűnik, hogy  nem kell temetni a franchise-t, a Hollywood Reporter szerint ugyanis a Disney Jared Leto főszereplésével mégis nekifog a harmadik film forgatásának. 

Egyelőre nem lehet tudni túl sok mindent, például azt sem, hogy a rendezéssel ismét Joseph Kosinskit bízzák-e majd meg, illetve azt sem, hogy az előző film főszereplői visszatérnek-e. Az viszont biztosnak tűnik, hogy Jared Leto Arész nevű karaktert játszik majd, akivel korábban nem találkozhattunk, de már a korábbi tervekben is szerepelt.