Johnny Depp még egyet rúg Amber Heardbe

A sztár hamarosan megjelenő új albumán egyes vélemények szerint több dal is a színészből zenésszé avanzsált művész volt feleségéről és a nemrég zárult tárgyalásról szól.

A brit gitárossal, Jeff Beckkel közösen – akihez a színész még a Heard ellen indított per ideje alatt is átruccant zenélgetni – összehozott, július 15-én megjelenő lemez a 18 címet viseli, és javarészt Lou Reed-, The Velvet Underground- és Beach Boys-feldolgozásokat tartalmaz, de van rajta két dal, amit maga Johnny Depp írt.

Az albumról született első kritikák arról számolnak be, hogy aThis is a Song for Miss Hedy Lamarr (Dal Hedy Lamarrnak) című számban a színész és Beck együtt az

„I think you’ve said enough for one motherf***ing night”

(„Szerintem eleget mondtál egyetlen kib*szott éjszakára”) sort énekli.

Johnny Depp még egy másik formáció, az Alice Cooperrel közös Hollywood Vampires 2018-as londoni fellépésén. Forrás: Brian Rasic / WireImage / Getty Images


Egy másik, Sad Motherf***ing Parade (Szomorú, kib*szott felvonulás) című dalban pedig az szerepel, hogy „You’re sitting there like a dog with a seven-year itch” („Úgy ülsz ott, mint egy kutya, hétévi vágyakozással a szemében”), majd hozzáteszi:

„If I had a dime, it wouldn’t reach your hand” („Ha lenne egy tízcentesem, sosem adnám a kezedbe”).

Ahogy arról korábban többször is írtunk, a Depp által Amber Heard ellen indított rágalmazási per során (amely végül a színész győzelmével végződött, így a színésznőnek több mint 10 millió dollárt kell fizetnie) a közösségi médiában külön kigyűjtötték Heard állítólagos hazugságait és színészkedéseit (v.ö.: kutyatekintet és hazugságok). A tízcentesről szóló sor pedig arra utalhat, hogy a tárgyaláson a volt feleség is visszaperelte Deppet (nem kevesebb mint 100 millió dollárt követelt tőle). Minden előzményt megtaláltok ide kattintva.


(via The Guardian, Independent)