Lám a(Z) utolsó szerda

Ez a szerda már nagyon a végét járja. Eleinte igyekszik pár zajmentes programmal, - bár nem hinném hogy Japánban csak fények lennének - mindenesetre a délután már átcsap fergeteges partiba. Onnantól nincs megállás, feljövőben a szilveszteri hangulat, és csak zenélnek, zenélnek tovább! Iszkiri, hangolódjunk a murira, és ropjuk át a szerdát! Is.

Pótkulcs, december 29., 21:00

Ha végre élő zenével szeretnéd körülvenni magad és be is szállnál: 15 perc lehetőséget kap mindenki. Mikrofont, vonalbemenetet és igény szerint egy akusztikus gitárt illetve elektromos zongorát a szervező biztosít.

Wednesday Open Jam: Kollmann Gábor Quartet

Budapest Jazz Club, december 29., 22:00

A jazzrajongó közönség kívánságának eleget téve nem csak a hét elején és végén, hanem a hét közepén is csatlakozhat a késő esti jam zenekarokhoz, aki szeretné megtapasztalni a szabad, közös örömzenélés élményét. A recept változatlan: a szerdai alap-formációkat is a legjobb zenészek alkotják.

Toldi mozi, december 29., 23:00

December 29-én hosszú idő után az örökbecsű AAD sorozat hangulata ismét Toldi multiverzumában az éterből a létbe program keretében! Az év utolsó szerdáján a techno-house zene gyökereit idézik az ősi X-Lab rezidens dj Titusz segítségével. Naga & Beta b2b adja majd a jelenbe a ívet, csakúgy mint a régen hallott páros: Andre & Mick.