Rendes hétfő

A vasárnap a szigorú vásározás hajtásában telt el, ezért próbál meg minket kárpótolni ez a rendes hétfő. Szinte csak zenét tol elénk, némi vegyessel, de azt is csak módjával, hiszen tudja szegény, hogy ő hétköznap. És akkor óvatosan kell. A muzsikából viszont sokfélét kínál, hogy mindenki megtalálja.

Én vagyok Te - New Level Empire, Junkies, kristoaf

A38 Hajó, december 13., 13:00

Vegyél részt egy izgalmas, új műsor felvételén, ahol 3 ismert zenekarral is találkozhatsz! Színpadon a New Level Empire, a Junkies és Kristoaf!

Csendül a nóta - Boldog karácsonyt!

Stefánia Palota, december 13., 14:00

Ezzel a karácsonyi ünnepi műsorral nyugdíjas vendégeknek szeretne a Stefánia Palota kedveskedni.
A műsorban fellépnek a Lehet egy csillaggal több!? honvédségi tehetségkutató előadóművészei.

Backstage SoftSkill asszertív tréning

A38 Hajó, december 13., 16:00

Három részes intenzív tréning sorozattal zárja 2021-es évadát a Backstage, a Hangfoglaló Program ingyenes edukációs zeneipari sorozata. A soft-skill tréning alkalmaira várnak mindenkit, aki a mindennapi kommunikációjában, vagy a munkavégzése során tapasztalt már elakadást, vagy olyan helyzetet, amelyre nem reagált a legmegfelelőbben.

Valljuk be, ebben az időszakban nem tart sokáig felkapni magunkra néhány plusz kilót és persze egy megfázás is könnyen becsúszhat egy fagyos, hideg, téli napon. Érdemes egy kicsit felkészülni, lelkileg és fizikailag egyaránt, hogy képesek legyünk leküzdeni ezeket az akadályokat. Miben segíthetnek a tápanyagok, a helyes táplálkozás és életmód?

Instant-Fogas Hétfő

Instant-Fogasház, december 13., 18:00

Bulizz több tánc és koncertteremben, a belváros legnagyobb klubjában, ingyenes belépéssel egészen reggelig, ahol rezidens a DJ-k gondoskodnak a hangulatról!

Sör - Whisky - Jazz kóstoló Katona Csaba történésszel és Pintér Péter jazz-zongoristával

IF Cafe, december 13., 19:00

Katona Csaba történész és történet mesélő kifogyhatatlan remek, szórakoztató és tanulságos történetekből. A BKIK támogatásával vendéglátó helyekre látogat és a kóstolóval egybekötött történet mesélő estet vezényel. Az iF Jazz Klubban a kóstoló-mese program élő jazz-el is kiegészül. A téma: Sör/Whisky/Jazz

The Great Hungarian Songbook 3

Müpa, december 13., 19:00

A The Great Hungarian Songbook 3 folytatja az alkotók 2014-ben megfogalmazott törekvéseit, mégis más élményt kínál. Káel Norbert zenei vezető megőrzi az eredeti koncepciót: ezúttal is régi magyar slágereket dolgozott át új megközelítésben, most azonban az 1950-es évektől az 1990-es évekig kalandoznak.

Humorfőváros: Odessza - Orosz-zsidó dallamvilág

Spinoza Színház, december 13., 19:00

A ’humorfővárosban’ Odesszában járunk: a tízes és húszas évek zsidó Odesszájában. Az itteni dalokból, kocsmadalokból és viccekből elénk tárul az akkori zsidó világ színessége, gazdagsága. Odesszai kalauzunk és tolmácsunk Fegya, a klezmerkirály.

Kicks R Good & Capland presents: RICH THE KID

Akvárium Klub, december 13., 19:00

Dimitri Roger ismertebb nevén Rich The Kid, New Yorkban született, majd tinédzser évei alatt elköltözött Atlantába, ahol még Black Boy the Kid néven hozta ki első zenéit. Stílusának nagy részét a két város olyan előadóinak köszönheti mint, NAS, Tupac, Notoriuos B.I.G., T.I. és Jeezy.

Cristina Branco

MOM Kulturális Központ - MOMKult, december 13., 20:00

Cristina Brancót kezdetben a jazz és a bossa nova vonzotta, akkor fordult a portugál fado felé, amikor nagyapja megismertette vele Amália Rodrigues muzsikáját.

Minden hétfőn este a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem fiataljai várják a spontán örömzenélés izgalmait kereső közönséget és a játékba bekapcsolódni vágyó zenészeket a Budapest Jazz Clubba.
Hétről-hétre más és más tehetséges LFZE hallgatókból álló formáció garantálja a felhőtlen szórakozással fűszerezett igényes jazz zenét és a változatos, improvizatív hétindító esteket!