Spóroljon velünk!

Belegondolt már, mennyibe fáj az, ha egy négytagú család elindul mozizni? Ha nem, akkor elárulom, tízezer alatt nem ússza meg, szóval jóval olcsóbb elolvasni a tv ajánlatunkat, és csak utána dönteni, megy, vagy marad.

Madagaszkár 3, TV2, 2015.08. 28, 20.15

Az állatok azért élnek a vadonban, mert jól érzik ott magukat, így tényleg nem tudom, normális esetben mi vinne rá egy oroszlánt, zebrát, vízilovat és egy zsiráfot, hogy ott hagyják a természetet és elinduljanak a New York-i állatkertbe. Ráadásul úgy, hogy az út egy megalomániás véznaujjú makival és négy magát akcióhősnek képzelő pingvinnel van súlyosbítva? Persze, hogy semmi, de ez itt nem egy normális történet. A Madagaszkár egészestés animációs filmet, a DreamWorks álmodta vászonra és olyan sikeres lett, hogy még két rész készült belőle. Ma este a Madagaszkár 3. epizódját nézhetik meg, azok, akik egy tipikus családi mozizásra vágynak, de ma úgy akarnak kedvezni a gyermekeiknek, hogy közben maguk is jól szórakoznak.

Becstelen Brigantyk, TV2, 2015.08.28, 22.05

Ha elmosogatták a Nutellás bödönöket és lefektették a kölköket, ne is kapcsoljanak tovább a TV2-ről, mert máris indul Quentin Tarantino második világháborús filmje a zseniális Becstelen brigantyk. Sokan a rendező legjobb filmének tartják a Ponyvaregény óta, de néhány kritikus szerint, meg egyszerűen borzalmas látni, ahogy a brigantyk ugyanazokhoz a módszerekhez folyamodnak, mint amiért elkezdték üldözni a nácikat. A fiktív történet, két szálon fut: Az egyikben egy amerikai-zsidó alakulat a „Nácivadászok”, felsőbb utasításra öldösik a németeket Franciaország területén, míg a másik szálon egy zsidó lány, Shosanna igyekszik megbosszulni a családja kiirtását. Bár Brad Pittel adták el a filmet, de az igazi nagy dobás Christoph Waltz volt, aki a gonosz zsidóvadász megformálásáért megkapta a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat.

Zaklatás, Viasat 6, 2015.08.28, 23.10

Amennyiben túl véresnek ítélnénk meg a Brigantykat, kapcsoljunk inkább egy vérbeli thrillerre. Ha szexuális zaklatásról hallunk, akkor leginkább az a sztereotípia ugrik be, hogy egy gyenge, ártatlan nőt molesztál a főnöke, munkatársa, vagy éppen a férje. De a Michael Douglas és Demi Moore főszereplésével készült Zaklatásban hamar kiderül, hogy itt felcserélődtek a szerepek és a frissen kinevezett főnöknő próbálja kiélni nimfomán hajlamait a kissé megszeppent beosztottján. De ez még csak a kezdet és annyit elárulhatok, hogy fordulatokban, összeesküvésekben, árulásokban és nagy leleplezésekben nem lesz hiány.

 

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu