Szilveszteri klubhangulat

Az új évet nemcsak gigabulikban lehet köszönteni, hanem hangulatos klubkoncerteken lencsét eszegetve. Összeszedtünk öt helyet, ahol tolongás helyett bulizhatsz kedvenc zenéidre.

Middlemist Red, Run Over Dogs, Puma Danger Szilveszter

Hol? Kuplung

Mennyi? 2500 HUF

2015 igazi felüdülés volt a hazai zenei színtéren, pezsgő klubélettel, izgalmas zenekarokkal és egyedi hangzású kiadványokkal, így bőven van okunk mire koccintani mikor éjfélt üt az óra. A pörgős buliról a legvagányabb pszich/stoner rock színtér legjava gondoskodik: izzasztó táncra, őrületes tombolásra késztet a Run Over Dogs, a Puma Danger friss pszich rockja döngöl majd földbe, a Middlemist Red egyszerre ringat el és ráz fel az év utolsó estéjén, míg a hajnalba Zenit Incompatible és a zenekarok DJ szettjei vezetnek majd át.

Tilos Szilveszter 2015

Hol? Mika Tivadar Mulató

Mennyi? 1000 HUF

A Mika Tivadarban két helyszínen szól majd a zene, az utcáról nyíló vendégtérben táncoltatós bulizenéket, míg egy szinttel lejjebb, a koncertteremben, ugyancsak táncos, de inkább "party-style"-t hallgathattok. A földszinten 22:30-tól 24 óráig Dynamite Dudes (Rockabilly - Blues - Country - Brutalbluegrass - Hillstomp Boogie) koncert lesz, ők játsszák a himnuszt is, aztan dj-kkel folytatódik a buli.

Bérczesi Robi (hiperkarma), Balaton: Szilveszteri különszám

Hol? Hunnia Art Bisztró

Mennyi? 2000 HUF, éjjel 1 után 800 HUF (hely függvényében)

A hazai underground szcéna talán két legemblematikusabb előadója lesz a sorrendben 8. alkalommal megrendezett Hunnia szilveszter műsorán, meglepetés vendégekkel. Az est felosztása: Robi kezd, majd Balaton kifulladásig. Jegyárban éjféli pezsgő, hajnali lencse.

Rockabilly Szilveszter a Mystery Ganggel

Hol? Muzikum Klub & Bisztró 

Mennyi? 2900 HUF, 4900 HUF, 9900 HUF

Ünnepeld a szilvesztert egy fergeteges dupla koncerttel, amelyet, a Mystery Gang szolgáltat. Őrületes tánc, igazi rock and roll, hamisítatlan gang hangulat hajnalig. Mindezek mellé a Muzikum Klub & Bisztró különleges gasztronómiai ínyencségeket és jobbnál-jobb italkínálatot nyújt erre az estére.

Normafa NYE - Dürer - Space Buddha (ISR), Adam Faz (PL), Special Guest

Hol? Dürer Kert

Mennyi? 3000 HUF, helyszinen 23.00.tol 3500 HUF

A város tetejéről a Dürer kertbe költözik az egyik legnagyobb hazai elektronikus party, ahova most Izraelből hívtak vendég DJ-t, hogy átsegítsen minket a következő évre. Nagybuli klubhangulatban, ez vár ránk a Dürerben.