Tavaszváró szombat

Jó kis szombat ez. A kissé hűvös ellenére is folytatódik a tavasz korai ünneplése, és a véres húsok mellett már helyet kapnak a sznob, városi szórakozottságok is, mint a sajt és a bor. Ha előtavasz, akkor a túrázásra is fel kell készülni, tegyétek ezt járatlan utakon! És védjétek a környezetet közben! A nap második felében csúnyán ellep minket a zenebona, csak győzzetek válogatni!

VI. Szabadszállási Kolbásztöltő Fesztivál

Szabadszállás, március 5., 10:00

2022. március 5-én várnak szeretettel a VI. Kolbásztöltő Fesztiválra, ahol a gasztronómia mellett a sport és a zene is fontos szerepet játszik majd.

A fővárosban újból megrendezik a Járatlan Utakon nevet viselő programsorozatot, mely hazánk független és extrém utazóihoz szóló eseménye. A hétvége ismét az utazásról fog szólni, így szeretettel várják az utazások szerelmeseit.

Magyarország egyedülálló szakmai programját, a XVIII. Magyarországi Újbor és Sajt Fesztiválját Budapesten a Lurdy Konferencia és Rendezvény Központban, 2022.Március 5.-én szombaton rendezik meg, 11-20 óráig. Szeretettel várják a minőségi gasztronómiára nyitott közönséget, ahol egy belépő áráért megkóstolhatók a 2021-es évjárat legjobb borai, és kiváló sajtjai...

A globális klímaváltozás és a biológiai sokféleség hanyatlása nem a jövő réme, hanem napi tapasztalat a Magyarországon élő fiatalok számára is. Nem várhatjuk ölbe tett kézzel, amíg a politikusaink felébrednek, cselekedni kell a jövőnk megmentése érdekében.

Fehérvári Gasztro- és Zeneünnep - március 5.

Székesfehérvár, március 5., 15:00

Március 5-én a Fehérvári Civil Központ előtti tér ad otthont a rendezvénysorozat nyitányaként megrendezett három koncertnek, ahol többek között a Horváth János Quintet előadását hallgathatják meg. A gyermekeket arcfestés, csillámtetkó és tradicionális fa játszótér várja, de termelői és kézműves vásárral is készülnek a szervezők.

Minden szombaton az Instant-Fogas rezidens DJ-i gondoskodnak a hangulatról. A buli reggelig tart, a belépés ingyenes. Bulizz a ház koncerttermeiben, Budapest legnagyobb klubjában!

Már elég hosszú idő eltelt, hogy kipihenjétek magatokat, és remélhetőleg már minuszok se lesznek, úgyhogy ideje ismét visszahozni a forró 80-as éveket egy kis Vice City-be csomagolva! Ezúttal ismét a 101 Klubban, hogy mindenkinek megfeleljen a távolság és a bejárás. Ezúttal kizárólag 80-as évek zenei kínálata, valamint a Vice City rádióiban megjelent egyéb finomságok lesznek! Kezdd a márciust azzal, hogy visszatérsz ismét a legjobb évtizedbe!