Vasárnapi lustálkodáshoz nézd ezeket a programokat!

A hét utolsó napjára összegyűjtöttük a legjobb netes streameket.

Zöldgömb Fesztivál

Online, november 15., 10h

Hogyan lehetsz zöldebb? Mit jelent a körforgásos gazdaság, hogyan ültethető át a mindennapokba és hogyan csinálják a hollandok? Alkalmazkodjunk, vagy próbáljunk meg ragaszkodni az eredeti természetes környezethez? Kapcsolódj be Zöldgömb Fesztivál online előadásfolyamába és tedd fel kérdéseid! A részvételhez regisztrálj honlapjukon.

Barcsay labirintusa | Családi nap

Online, november 15., 10h

Családi nap a Barcsay 120 - Válogatás a gyűjteményből című kiállításon. Ügyességi játékok készítése Barcsay Jenő geometrikus képei alapján. A saját készítésű golyólabirintusodat pedig egy üveggolyó segítségével használatba is veheted! Az eseményt online közvetítik a Ferenczy Múzeum Centrum Facebook-oldalán.

Hej, Dunáról // Streamelt gyerekkoncert-sorozat az A38 Hajón

Online, november 15., 10h

Gyerekeknek szóló online koncertsorozat a Hajónaplóval, a Mesemúzeummal és az A38 Hajóval szakmai együttműködésben.

Amiről az utca sem mesél

Online, november 15., 10h

Miről mesélnek azok, akik látták, akik ott voltak? Hogyan emlékezzünk, mire emlékezzünk mi, akik már csak hallottuk? A séta során személyes történeteken keresztül mutatják be, hogy mi történt Budapesten a Holokauszt alatt. A részvételhez regisztrálni az alábbi linken lehet. A zoomos csatlakozáshoz laptopon elég a link, mobil eszközön előzetesen le kell tölteni a Zoom applikációt.

Balássy Fanni: Hol is kezdjem könyvbemutató

Online, november 15., 16h

Ismerjétek meg Balássy Fanni Hol is kezdjem című regényét! A beszélgetést végül csak ONLINE követhető a Tilos az Á Könyvek Facebook oldalán, személyes találkozásra most nem lesz lehetőségetek.

Vasárnapi Kamarazene

Online, november 15., 17h

A Fesztiválzenekar kamarazenei sorozatában a népszerű művek mellet kevéssé ismert darabokat is megismerhetnek a zenekar kitűnő művészeinek előadásában. A program élőben követhető itt!

Te is képes vagy megteremteni az örömteli és sikeres üzletet

Online, november 15., 17h

Ez a workshop Neked szól, amennyiben szeretnéd, hogy az életed, a munkád vagy az üzleted valami egészen mást teremtsen Neked és a bolygónak. A workshopot itt tudod követni.

Tercina Régizene Együttes

Online, november 15., 18h

„Vendégségben a FUGÁban” sorozat. Harlekin búsul - vásári komédia versekkel, zenével. A koncertet élőben közvetítik a YouTube csatornájukon, ahol a későbbiekben is vissza lehet nézni.

Kortárs aukció

Online, november 15., 18h

A Virág Judit Galéria Háború utáni és kortárs művek árverésének november 15-én online rendezik meg, az online licitálás mellett vételi és telefonos liciteket is elfogadnak.

Tóka Ágoston és az Óbudai Danubia Zenekar

Online, november 15., 19h

A Filharmónia Magyarország november 15-én egy különleges hangversennyel nyitja meg virtuális koncerttermét. Tóka Ágoston orgonaművész és az Óbudai Danubia Zenekar egyenesen a Zeneakadémiáról költözik be az otthonokba. A koncert megtekintése díjtalan, megtekinthető ezen a linken.

MaszkaBál – Kolonits Klára operaestje

Online, november 15., 20h

A Kossuth-díjas Kamaraénekes, Kolonits Klára idézi fel kedvenc koloratúr és bel canto szerepeit az Eiffel Műhelyház Hevesi Sándor háziszínpadán. Az operaest 20 órától követhető a Facebookon.