5 forgatás alatti románc, amiből a valóságban is házasság lett

Daniel Craig és Rachel Weisz a 2011-es Álmok otthona című film forgatásán szerettek egymásba, Jada Pinkett Smitht és Will Smitht a Kaliforniába jöttem hozta össze.

Képzeld el, hogy a világ legromantikusabb környezetében vagy, és a legromantikusabb mondatokat mondod valakinek, aki a világ egyik legvonzóbb embere! Egy film romantikus jelenete tipikusan ilyen helyzet, így aztán nem csoda, hogy akadnak olyan színészek, akik a forgatáson tényleg beleszerettek a filmbéli partnerükbe. Az alábbiakban 5 olyan hollywoodi álompárt mutatunk be (az Independent hasonló témájú cikke alapján), akiknek a vásznon látott viszonya a való életben is házassággal végződött.

 

1. Jennifer Lopez és Ben Affleck

Bár a lapok most is tele vannak velük (például hogy a házassági szerződésük azt is rögzítette, hogy egy héten négy alkalommal kell szexelniük), a két sztár szerelme már egy 20 éve tartó történet. Ben Afflecket és Jennifer Lopezt már 2002-ben is „Bennifer” néven emlegette a bulvármédia, ekkor látták ugyanis először nyilvános helyen csókolózni őket. Az akkor épp házas popdíva és a hollywoodi aranyifjú a Gigli - Gengszter románc című film forgatásán melegedtek össze, ami nem volt ugyan egy kimondott kasszasiker, a két sztár azonban a történtek után érthető okokból folyton a lapok címlapjára került (második közös filmjük, a 2004-es Apja lánya sem sikerült egyébként sokkal jobbra). Az azóta eltelt két évtized alatt a pár tagjai átestek különféle megcsalásokon, számos csalódáson (és Ben Affleck esetében egy elvonókúrán is), ám tavaly végül összeházasodtak, megnyugtatva mindenkit, hogy igenis létezik még az igaz szerelem a világon.

Forrás: Warner Home Video

 

2. Jada Pinkett Smith és Will Smith

A sztárpár a mai napig nem játszott együtt egyetlen filmben sem, a találkozásuk viszont Will Smith kultikus tévésorozatának, a Kaliforniába jöttemnek volt köszönhető. Jada Pinkett Smith ugyanis részt vett egy 1994-es meghallgatáson, ahol Will Smith nagydumás karakterének barátnője szerepére kerestek egy fiatal színésznőt. Jada Pinkett-Smith ugyan nem kapta meg végül Lisa Wilkes szerepét, de 1997-ben a páros tényleg összeházasodott.

Forrás: Getty Images/ Axelle/Bauer-Griffin

 

3. Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.

Bizony, a '90-es évek leghíresebb, BRAVO-címlapos románca még most, évtizedekkel később is kitart! Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. 1997-ben ismerkedtek meg egymással a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című tinihorror forgatásán. Igazából azonban csak három évvel később, 2000-ben kezdtek el randizni. Még ugyanebben az évben eljegyezték egymást, majd egy évvel később Mexikóban megtartották az esküvőt is. Amikor újra együtt szerepeltek a vásznon a Scooby Doo 2002-es élőszereplős változatában, már friss házasok voltak.

Forrás: KMazur/WireImage/Getty

 

4. Daniel Craig és Rachel Weisz

Bár a pletykák szerint főiskolás korukban találkoztak először, csak akkor kezdtek el randizni, amikor együtt  szerepeltek a 2011-es Álmok otthona című thrillerben. Annak ellenére, hogy Rachel Weisznek korábban fenntartásai voltak a házasság intézményével kapcsolatban, mindössze hat hónapba telt, hogy egy meghitt New York-i ceremónia keretében örökre összekössék az életüket. 2018-ban a színésznő így nyilatkozott a The Evening Standardnak adott interjújában a házassággal kapcsolatban:

Soha nem gondoltam, hogy meg fogok házasodni. Nem érdekelt a dolog, épp ellenkezőleg. Nem tudtam azonosulni a romantikus vígjátékokkal, ahol úgy tűnt, a házasság az egésznek a lényege. Aztán szerencsére egy érettebb pillanatban csak úgy megtörtént a dolog.
Forrás: Bowers/Getty Images

 

5. Ashton Kutcher és Mila Kunis

Mila Kunis mindössze 14 éves volt, amikor megismerkedett Ashton Kutcherrel az Azok a 70-es évek-show forgatásán. A színésznő a sitcom díszletei között csókolózott először Kutcherrel, de miután a sorozat 2006-ban véget ért, a két sztár útjai is különváltak. Aston Kutcher Demi Moore-t vette feleségül, míg Mila Kunis 2002 és 2011 között kilenc évig járt a Reszkessetek, betörők! sztárjával, Macauley Culkinnal. A 2012-es Golden Globe-díjátadón viszont Ashton Kutcher és Mila Kunis újra találkoztak, és randizgatni kezdtek. Néhány hónappal azután, hogy Kutcher és Demi Moore válása 2013-ban véglegessé vált, a színész megkérte Mila Kunis kezét, a színésznő pedig igent mondott. Végül 2015. július 4-én házasodtak össze egy szűk körű ceremónia keretében.

Forrás: David Livingston/Getty Images