6 pletyka a sztárvilágból, ami igaznak bizonyult

Még hogy Jamie Foxx Katie Holmesszal jár vagy Sylvester Stallone felnőttfilmben szerepelt? Bizony, néha a legvadabbnak tűnő híreszteléseknek is van valóságalapjuk. Mutatunk fél tucat példát.

Jamie Foxx és Katie Holmes kapcsolata

A sztárvilágban nem szokatlan, hogy egy pár tagjai megpróbálják titkolni a kapcsolatukat – ahogy az sem, hogy előbb-utóbb feladják, és miután már úgyis tudja mindenki, hivatalosan is bejelentik. Jamie Foxx és Katie Holmes viszont példátlan módon

hat teljes évig próbált titkolózni,

sikertelenül. A két színész már 2013-ban összejött egymással, egy évvel azt követően, hogy véglegesítették Holmes és Tom Cruise válását.

A pár az ominózus Met-gálán. Forrás: Kevin Mazur / MG19 / Getty Images for The Met Museum / Vogue


2015-ben történt, hogy egyre több közös paparazzófotó készült róluk olyan privát helyzetekben, mint például egy közös vacsora vagy nyaralás. Ekkorra tehát már az egész világ számára nyilvánvaló volt, hogy a sztárok egy párt alkotnak, ők mégis a 2019-es Met-gáláig vártak a történelem egyik legrosszabbul őrzött titkának a leleplezésével.

A sors iróniája, hogy ezután mindössze három hónapig voltak még együtt: 2019 augusztusában szakítottak.


A Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall közötti viszály

Mivel szinte az összes olyan stábbal kapcsolatban, ahol csupa nő dolgozik együtt, elindul a pletyka, hogy mennyi veszekedés és ellenségeskedés kísérte a forgatást, először senki sem gondolta igaznak azt a híresztelést, miszerint a Szex és New York című HBO-sorozat sztárgárdájának tagjai között folyamatos volt a viszálykodás. Mindez csak akkor bizonyosodott be, amikor a szériának már vége lett, majd jöttek a filmfolytatások is, és Kim Cattrall után, aki ekkor már nem csinált titkot belőle, hogy egyáltalán nem baráti a viszony közte és a többiek, elsősorban Sarah Jessica Parker között, végre SJP is maga mögött hagyta a jófejkedő hozzáállást, és beismerte a dolgot.

Cattrall és Sarah Jessica Parker a Szex és New Yorkban. Forrás: James Devaney / WireImage / Getty Images


Mi is sokat írtunk róla, hogy Cattrall még azt is kikérte magának az Instagramon, hogy kolléganője részvétet nyilvánított neki a testvére halála után, hogy nagyon piszkálta a csőrét, hogy Parker több pénzt kap nála a sorozatért (mivel nemcsak sztárja, hanem executive producere is volt), és hogy gyakorlatilag a színésznők közötti viszály akadályozta meg a harmadik Szex és New York-mozifilm elkészültét. Ezt követően azon már senki sem lepődött meg, hogy Samantha, Kim Cattrall figurája kimaradt az És egyszer csak... című folytatásból – azon már annál inkább, hogy a második évadban a színésznő mégis vállalt egy cameót.

 

Amikor megtört a jég

Őszintén beszélt Sarah Jessica Parker a Kim Cattrall-lal való viszályáról

Az És egyszer csak… sztárja már többször is megszólalt Szex és New York-beli kolléganőjével történt összeveszésével kapcsolatban, de talán sosem volt még olyan nyílt, mint most.

Tovább

 

Sylvester Stallone pornózott

A nagyközönség fantáziáját mindig is izgatta, hogy mivel foglalkoztak a sztárok a híressé válásuk előtt. Sylvester Stallone ugyan sosem tagadta, hogy mielőtt befutott volna a Rockyval, volt egy zavarba ejtő szerepe egy szoftpornó filmben, de mivel csak egyszer, egy 1978-as Playboy-interjúban beszélt róla, és mert a film nem jelent meg VHS-en, egy idő után már lehetetlen volt eldönteni, hogy a valóságról vagy csak egy városi legendáról van szó. 2004-ben, majd 2007-ben viszont a The Party at Kitty and Stud’s (amit utóbb, nyilván Stallone személye miatt átkereszteltek Italian Stallionra, azaz Olasz csődörre) megjelent DVD-n, így végre bebizonyosodott, hogy

a sztár tényleg felnőttfilmesként kezdte a pályát.


Meghan Markle Harry herceggel jár

Ma már annyira keresik a publicitást, hogy nehéz visszaemlékezni azokra a régi időkre, amikor még nem így jártak el, de bizony volt idő, amikor Markle és a királyi sarj kapcsolata nem volt több puszta spekulációnál. Ez azonban persze már akkor sem maradt sokáig így,

hiszen két híres színésznek is épp elég nehéz titkolózni e téren, szóval egy híres színésznek (a későbbi hercegné akkoriban a Briliáns elmék című sorozat sztárja volt) és egy igazi hercegnek aztán pláne.

Így miután egy 2016-os halloween-partit követően elterjedt róluk a hír, Harry a következő hónapban hivatalosan is bejelentette, hogy egy párt alkotnak. 2017 májusában sor került első hivatalos közös nyilvános megjelenésükre is, az év novemberében pedig már az eljegyzésükkel coming outoltak.

A pár 2017 szeptemberében egy teniszmeccsen. Forrás: Chris Jackson / Getty Images for the Invictus Games Foundation

 

Tom Holland és Zendaya a vásznon kívül is egy pár

Ha két sztár szerelmespárt játszik egy filmben, a világ 10-ből 9 alkalommal összeboronálja őket, szóval abban sem volt semmi meglepő, hogy miután együtt szerepeltek a legújabb Pókember-filmekben, a rajongók egy párnak kiáltották ki Tom Hollandet és Zendayát.

Erre persze az is plusz alapot adott, hogy a két fiatal nagyon sok időt töltött a forgatáson kívül is egymás társaságában – ám sokáig ragaszkodtak hozzá, hogy csak barátok.

Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images


Végül 2018-ban Zendaya egy Disney csatornás kis színészkollégája, Skai Jackson anyukája kotyogta ki a titkot egy Instagram-kommentben, amit egy olyan poszthoz írt, amelyben a felhasználók azt firtatták, vajon járnak-e egymással a sztárok.

Holland és Zendaya egyébként ezt követően sem erősítették meg soha hivatalosan a dolgot,

csak egyre többet meséltek a sajtónak egymásról, és folyamatosan kommentálták egymás életét, így téve egyértelművé, hogy igaz volt a pletyka.

 

Nem csak Zendayáékat leplezték le

Sztárok, akik kikotyogták kollegáik féltett titkait

A filmsztárok és celebek nem titkos ügynökök, van olyan, hogy elfecsegnek valamit, hogy figyelmetlenek, amikor posztolgatnak, így hozva kellemetlen helyzetbe kollégáikat.

Tovább

 

Arnold Schwarzenegger nőügyei

A testépítőből lett színész már nős emberként futott be Hollywoodban, és Maria Shriver újságíróval, a Kennedy-klán tagjával való házassága évtizedeken át az egyik legstabilabb celebnásznak tűnt – annak ellenére is, hogy időről időre felmerült, hogy

Schwarzenegger megcsalja a feleségét.

Ezekben az esetekben azonban maga Shriver volt az, aki férje nevében mindig megcáfolta a dolgot. Szóval 2011 májusában az egész világot megdöbbentette a hír, hogy bejelentették a különválásukat.

Apa és fia. Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images és Ben A. Pruchnie / Getty Images for Paramount Pictures International


Ekkor bizonyosodott be, hogy a pletykák igazak voltak, és a sztár valóban rendszeresen csalta a feleségét. Shriver végül azért adta be a válókeresetet, mert kiderült, hogy férjét olyan szoros viszony fűzte a házvezetőnőhöz, hogy közös gyerekük is született. Miután megjelent a sajtóban pár kép a szóban forgó kamasz fiúról, Joseph Baenáról, lehetetlen is lett volna tovább tagadni a dolgot, annyira hasonlított az apjára. Az azóta eltelt időben Schwarzenegger és Baena nemcsak remek apa-fiú kapcsolatot alakított ki egymással, de az apja nyomdokaiba lépő fiú elkezdett testépítéssel és színészkedéssel foglalkozni.


(via Looper)