A Bridgerton szívtiprója lehet az új James Bond

A fogadóirodák szerint igen komoly esélyes a zimbabwei felmenőkkel rendelkező brit sztár, Regé-Jean Page is.

Ki fogja felhúzni a 007-es szmokingját azután, hogy Daniel Craig leköszön a színről, és szögre akasztja a Walther PPK pisztolyt a tervek szerint 2021-ben most már tényleg mozikba kerülő Nincs idő meghalni végén? Eddig Tom Hardy és Idris Elba neve keringett a köztudatban, mint lehetséges új James Bond, bár voltak, akik James Nortont és Cillian Murphyt is komoly esélyesnek kiáltották ki (a 007-es aspiránsokról korábban többek között ebben a Port-cikkben írtunk). Mostanra viszont egy igen komoly trónkövetelője akadt az eddigi színészeknek Regé-Jean Page személyében, akit a fél világ imád a Netflix új tévésorozatának, A Bridgerton családnak köszönhetően, amelyben a zimbabwei felmenőkkel rendelkező brit sztár az elegáns Simon Bassetet alakítja. A 30 éves színész ráadásul még tavaly decemberben posztolt egy félreérthetetlen üzenetet a Twitter-oldalára Bond jól ismert vodkamartini-fogyasztási szokásaival kapcsolatban:

Kormányzóság, őfelsége – felrázva, nem keverve.

Több sem kellett az online fogadóirodáknak! Mostanra teljesen átrendeződtek a 007-es aspiránsok oddsai az olyan oldalakon, mint amilyen a netes szerencsejátékban és sportfogadásban utazó Ladbrokes. Itt tavaly 40:1 esélye volt Regé-Jean Page-nek James Bond szerepére, ez az arány mostanra jócskán módosult: a fogadóiroda szinte biztosra veszi a színész kiválasztását, épp ezért nem is fizetnek olyan sokat azoknak a szerencsejátékosoknak, akik rá fogadnának nagy tételben.

Regé-Jean Page, az elegáns brit úr (forrás: Netflix)

 

Íme a Bond-aspiránsok oddsai a Ladbroker oldalán (vagyis hogy a tétjük hányszorosát nyerhetik vissza azok, akik rájuk fogadnak):

  • Tom Hardy – 6:4
  • James Norton – 7:4
  • Idris Elba – 7:2
  • Regé-Jean Page – 5:1
  • Sam Heughan – 6:1
  • Richard Madden – 6:1
  • Jack Lowden – 8:1
  • Cillian Murphy – 10:1

(via Variety)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu