A Jumanji 2-ben lesz pár utalás Robin Williamsre

Dwayne Johnson megtalálja a kunyhót, ahol Williams karaktere éldegélt, amíg a társasjáték foglya volt.

Idén decemberben kerül mozikba a Dwayne Johnson-féle Jumanji-folytatás, a Jumanji: Welcome to the Jungle. A pankrátor melletti másik főszereplő, Jack Black a The Hollywood Reporternek mesélt arról, hogyan emlékeznek majd az 1995-ös első rész 2014-ben elhunyt főszereplőjére, Robin Williamsre:

A filmben a dzsungelben fogunk bolyongani, hátha ezzel tudjuk irányítani a társasjátékot. Itt találunk majd pár kulcsfontosságú nyomot, amit Robin Williams karaktere, Alan Parrish hagyott hátra, aki a Robinson családhoz hasonlóan egy egész házat felépített az őserdőben. Így egy kicsit olyan lesz, mintha ott lenne velünk ő is, és segítene nekünk.

Az új Jumanji a Sony stúdiónál készül, a rendező a Rossz tanárt és a Szexvideót is jegyző Jake Kasdan. A sztori röviden: egy Dr. Smalder Bravestone nevű, vakmerő kalandor (Dwayne Johnson) véletlenül kiszabadítja a jól ismert mágikus társasjátékból a megvadult állatokat. Az izomagyú doktort a kövér Shelly Oberon professzor (Jack Black), az ügyefogyott Moose Finbar (Kevin Hart) és a játékban még kislányként csapdába esett Ruby Roundhouse (Karen Gillan) segíti majd a túlélésben.