A koronavírusos Tom Hanks ismét hírt adott magáról

A betegséggel feleségével együtt Ausztráliában megfertőződött sztár újabb Instagram posztot rakott ki, amelyben ezúttal a háláját fejezi ki.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Hanks szerdán tette közzé a képmegosztó közösségi oldalon, hogy miközben Baz Luhrmann Elvis Presley-ről szóló életrajzi filmjének előkészületi munkálatai miatt Ausztráliában tartózkodott, ő és Rita Wilson influenzaszerű tüneteket vettek észre magukon, majd pozitív lett a tesztjük a koronavírusra – elkülönítésük és kezelésük megkezdődött.

24 órával később a színész megint jelentkezett az Instagramon. „Hahó, mindenki!

Rita Wilson és én szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki idelent Ausztráliában olyan jól a gondunkat viseli.

Covid-19-ünk van, és karanténban vagyunk, hogy ne fertőzzünk meg senki mást. Vannak ugyanis olyanok, akiknek a számára ez egy nagyon súlyos betegség lehet.

Nekünk itt napról napra alakulnak a dolgok. De vannak dolgok, amiket mind megtehetünk, hogy betartsuk a szakértők tanácsait, és így vigyázzunk magunkra és egymásra, igaz-e? Ne felejtsétek: akármi is legyen, a baseballban nincs sírás. Hanksék” – írta ki a sztár egy olyan fotó mellé, amin ő és felesége baseballsapkában pózolnak. Amennyiben ez most készült fénykép, a jelek szerint nem viseli meg őket nagyon a betegség.

Baz Luhrmann egyelőre cím nélküli Elvis filmjében gyógyulása után Hanks alakítja majd az énekes legendás menedzserét, Tom „Az ezredes” Parkert. Magát Elvist a korábban főként sorozatokban szereplő Austin Butler, a Volt egyszer egy… Hollywood Texe játssza, míg édesapját Rufus Sewell, édesanyját pedig Maggie Gyllenhaal formálja meg. A bemutatót 2021. október 1-jére tervezik – még nem tudni, lesz-e csúszás Hanks betegsége miatt.


(via Uproxx)