A női Columbo is csatlakozott A fantasztikus négyes csapatához

A Poker Face sztárját, Natasha Lyonne-t is beválogatták a Marvel-reboot szereplői közé.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Matt Shakman (WandaVízió) rendezésében 2025. július 25-én érkező produkciónak már februárban összeállt a törzsgárdája, azaz akkor derült ki, hogy Pedro Pascal alakítja Mr. Fantasticot, Vanessa Kirby lesz a Láthatatlan Nő, Joseph Quinn (Stranger Things) a Fáklya, Ebon Moss-Bachrach (A mackó) pedig a Lény.

Ehhez a szupercsapathoz csatlakozott most a többek közt az Amerikai pitéből, a Végtelen matrjoskából és a Poker Face című, a világ kritikusai (és a mi kritikusunk szerint is) a Columbóra hajazó krimiszériából ismert Natasha Lyonne. Azt még sajnos nem lehet tudni, milyen szerepben tűnik fel a színésznő a rebootban.

 

Kritikánk a Poker Face-ről.

Poker Face – Utánozhatatlanul vagány a női Columbo

Érdemes felülni a krimi nosztalgiavonatára Natasha Lyonne-nal és Rian Johnsonnal.

Tovább


A fent említett négyesen és Lyonne-on kívül a filmben szerepel még Julia Garner (Az örökösnő álarca mögött), Paul Walter Hauser (Én, Tonya, Fekete madár) és John Malkovich is, akik közül Garner

az Ezüst Utazó nevű karaktert formálja majd meg.


A rebootot nagy várakozás előzi meg, hiszen korábban volt már pár sikertelen próbálkozás Stan Lee és Jack Kirby képregényének vászonra adaptálásában.

A mostani adaptáció valódi szenzációja a kiváló szereposztáson kívül, hogy most először tesznek kísérletet arra, hogy a hősöket integrálják a Marvel moziuniverzumba.

 

Korábban a témában

Összeállt A fantasztikus négyes-reboot szereplőgárdája

A Marvel pedig ezzel párhuzamosan több fontos premierdátumot is bejelentett.

Tovább


(via Variety)