A snájdig Channing Tatumot megkötözi a szado-mazo Pink, de szőrös jetiként is ijedezik

Tatum Pink új videoklipjében élvezi, hogy megkötözik, és vicces jetiként is láthatjuk egy új animációs film előzetesében.

Ránézésre csak egy buflák, pedig Channing Tatum vicces ember. Pink új videoklipje, a Beautiful Trauma az 50-es évek giccses álomvilágában mutat be egy tökéletesnek tartott házaspárt, de a látszat mögött persze rohad minden. Tatum alakítja Pink jól fésült, snájdig férjét, aki titokban az asszonyka ruháiban pózol a szekrénybe bújva, és lelkesen örül, mikor a lakkszerkóba bújt, egyébként gyógyszerfüggő, piás  neje egy kis szado-mazo mókát lenget be előtte. 

 

Rövidke előzetest kaptunk a Smallfoot című animációs filmhez, amelyben Tatum egy jeti hangját adja. A havasokban élő bundás szerzetek közt rémtörténetek keringenek egy szörnyű lényről, akit kislábnak neveznek.

A bestiának hófehérek a fogai, kellemes a lehellete, és csak a feje búbját borítja szőr!

Ez borzalmas! 

Karey Kirkpatrick (Túl a sövényen) vicces meséjét 2018 szeptemberében mutatják be, és Tatum mellett Zendaya, Danny DeVito, James Corden, LeBron James és Common kölcsönzi a szereplők hangját.

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu