A Trónok harca és a Star Wars 7 sztárja is benne lesz a Mátrix 4-ben

Jessica Henwick is benne lesz Lana Wachowski legújabb cyberpunk sci-fijében. Vajon ez is kultfilm lesz?

Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Neil Patrick Harris és Yahya Abdul-Mateen mellett Jessica Henwick is benne lesz a Mátrix 4-ben! A 27 áves brit színésznőt korábban a Trónok harca tévésorozatban láthattuk Homoki Nymeria szerepében, a Star Wars 7-ben az Ellenállás egyik pilótája volt, ezen kívül ő alakította a Colleen Wing nevű Marvel-karaktert a Luke Cage-ben, a Vasökölben és a Defenders sorozatban is.

Forrás: HBO

 

A Mátrix 4 forgatása 2020 februárjában kezdődik, a rendezői székben Lana Wachowskival, aki a testvérével, Lilly Wachowskival készítette el annak idején a régi Mátrix-trilógiát (akkor még Larry és Andy voltak). A forgatókönyvet Aleksandar Hemon, David Mitchell és Lana Wachowski írják, a történetben visszatér Neo és Trinity, azaz Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen valószínűleg a fiatal Morpheus lesz, Neil Patrick Harris pedig egy eddig konkrétan meg nem nevezett, fontos karaktert alakít majd. A felsorolt sztárok mellett Jada Pinkett Smith is visszatér a Mátrix 4-ben, mint Niobe, bár ezt még hivatalosan nem erősítették meg. 

Forrás: Warner

 

Arról viszont még nem tudni semmit, hogy mi lesz a sztori. Konteók és találgatások persze már vannak, itt szedtük össze a legérdekesebbeket: Neo és Trinity rájönnek, hogy Morpheus gonosz, ezért visszautaznak az időben, hogy ne ereje teljében kelljen vele összecsapni (ez pont rímel arra, miért keresett fiatalabb színészt a produkció), illetve vicces kedvű rajongók szerint itt fog kiderülni az is, hogy Keanu Reeves két legnagyobb sikere, a Mátrix és a John Wick valójában ugyanabban az univerzumban játszódik! (via Geektyrant)