Adam Drivert rendezi majd Sylvester Stallone

Az új Star Wars filmek sztárja lesz a főszereplője annak a filmnek, ami egy amerikai katona, Travis Mills könyve alapján készül. Azt nem tudni, ki irja a forgatókönyvet, de a rendező Stallone lesz.

Travis Mills Afganisztánban egy robbanásban olyan súlyosan megsérült, hogy amputálni kellett mindkét karját és lábát. Az amerikai katona a történetét a Tough as they come című könyvében írta meg , ami 2015-ben jelent meg, és felkerült a New York Times bestseller listájára.  

Miért érdekes ez? Mert a Deadline értesülései szerint film készül Mills életrajzi könyvéből. Azt egyelőre nem tudni, melyik stúdió veszi meg az ötletet, vagy éppen ki írja a forgatókönyvet, de a rendezői székbe Sylvester Stallone ül majd be, és ő alakítja majd Travis Mills apósát, Craig Buckot, a leszerelése óta motivációs előadóként dolgozó Mills pedig Adam Driver lesz a vásznon. Ők ketten még soha nem dolgoztak együtt, de ugye mindig van egy első alkalom.

És ez nem minden, mivel a könyvhöz a CSI: New York-i helyszínelők  Mac Taylor nyomozója, azaz Gary Sinise írta az előszót, ezért sokan azt is elképzelhetőnek tartják, hogy valamilyen formában neki is köze lesz a filmhez. 

Travis Mills életéről egyébként már forgott egy film, a Travis: A Soldier's Story című dokumentumfilmet 2013-ban mutatták be, és a GI Film Festivalon díjat is nyert.