Alakul az új Szellemirtók

Bejelentettek két szereplőt, és a sztori is kezd körvonalazódni.

Megkezdte a nyolcvanas évekbeli Ghostbusters filmek közvetlen folytatásaként készülő új mozi castingját Jason Reitman rendező. Az alkotó eddig Carrie Coont (Holtodiglan, A hátrahagyottak, Bosszúállók: Végtelen háború, Nyughatatlan özvegyek) és a Stranger Thingsből ismert Finn Wolfhardot válogatta be.

Carrie Coon. Forrás: Taylor Hill / Getty Images

 

A színésznő és a gyerekszínész anyát és gyermekét fogja játszani, mert a kiszivárgott sztori szerint az események ezúttal egy egyedülálló anya és családja körül bonyolódnak majd. A család többi tagjának castingja még nem zárult le.

A 2016-os, nőkkel a főbb szerepekben készült reboot megszületését ignoráló alkotást a Sony stúdió 2020. július 10-re tervezte be. A forgatókönyvet a rendező a Rém rom és a Szikraváros direktoraként ismert Gil Kenannel közösen írta, míg a klasszikus Szellemirtók filmek rendezője (egyúttal Jason Reitman apja), Ivan Reitman producerként vesz részt a projektben.

Finn Wolfhard. Forrás: John Shearer / Getty Images

 

A régi szereplők közül hivatalosan senkinek a visszatérését nem jelentették még be, bár Dan Aykroyd már régóta hangoztatja, hogy ő benne lenne a folytatásban. A Dr. Raymond Stantzot alakító színész azonban egyelőre producerként van csak feltüntetve az IMDb-n szereplő stáblistán.


(via The Hollywood Reporter)