Angelina Jolie gyerekein tesztelte Demóna szerepét

A színésznő el van kényeztetve: tesztközönségnyi mennyiségű gyerekkel rendelkezik, és ez pont kapóra jött neki a Demóna című film forgatásakor.

"Amikor tudtam, hogy Demóna szerepét fogom eljátszani, azt gondoltam, »Képeznem kell magam, nem vagyok elég jó. Nem vagyok készen«” - nyilatkozta Jolie a torontói filmfesztiválon. Tudva, hogy a gonosznak tekintélyt parancsolónak kell lennie a vásznon, egy olyan felkészítő felé vette az irányt, akivel a hangján dolgoztak, hogy extra élt adjanak neki.

"Azt gondoltam, hogy nem vagyok benne biztos, hogy meg tudom csinálni, amit kér tőlem. A tanárom azt mondta, hogy játsszak a hangom felerősítésével annyira, amennyire csak tudok.”

Amikor viszont végleg el kellett dönteni, hogy milyen hangja lesz Demónának, Angelina Jolie a gyerekeihez fordult tanácsért.

„A hangsúlyt és mindent akkor találtam ki, amikor a gyerekeimet fürdettem” - mondta. „Szerintem 17 különböző dolgot próbáltam ki rajtuk. Azt mondták: Mi a fenét csinálsz? Anya, fejezd be ezt a furcsa beszédet!” Egyik nap tényleg nagyon bediliztem, és a hangom is olyan lett, mire ők dőltek a röhögéstől. Egész éjszaka gyakoroltam, és akkor végre kitaláltam.”

A Demóna folytatása már készül, ez lesz az első filmje a színésznőnek a 2015-ös A tengernél óta, hogy végre filmvásznon is látható majd.

via ew.com