Az amerikai kormány tönkretette, Kristen Stewart eljátssza

Kijött egy izgalmas előzetes a Kristen Stewart címszereplésével készült Seberg című filmhez, ami a tragikus sorsú francia színésznőről, Jean Sebergről szól.

November 28-án mutatják be a magyar mozik Stewart következő nagy dobását, a Charlie angyalai rebootját, ám a színésznő utána visszatér a független filmek világába, és a Kifulladásig sztárjának életéről szóló pszichothrillerben láthatják a(z amerikai) nézők, december 13-tól.

A Seberget már bemutatták az idei Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, és habár maga a film nem kapott olyan jó kritikákat, Kristen Stewart alakítását mindenki dicsérte benne. Ahogy arról korábban már írtunk, az 1979-ben negyvenévesen öngyilkosságot elkövetett Jean Seberg, a Szent Johanna, a Jó reggelt, búbánat!, a Kifulladásig és az Airport sztárja miután az Egyesült Államokba költözött, támogatni kezdte a Fekete Párducok nevű fekete polgárjogi mozgalmat, amiért az FBI nyomozást indított ellene, és ennek keretében megpróbálták egyúttal lejáratni is.

A tragikus sorsú sztárról az FBI elterjesztette, hogy a magzat, akivel várandós, nem a férjétől van, hanem a Fekete Párducok egyik tagjától. Seberg az alaptalan gyanúsítás miatt olyan súlyos idegállapotba került, hogy túl sok altatót vett be, és elvetélt. Vetélésének évfordulóin újra és újra megpróbált öngyilkosságot elkövetni. Végül autóbalesetben halt meg, olyan nagy mennyiségű alkohollal és kábítószerrel a vérében, hogy a hatóságok öngyilkosságnak könyvelték el az esetet.

A most nyilvánosságra hozott előzetes alapján mindezt minden kozmetikázás nélkül, őszintén mutatja be a Benedict Andrews által rendezett film, amelyben Kristen Stewarton kívül olyan színészek játszanak még, mint Anthonie Mackie (Bosszúállók filmek), Margaret Qualley (Volt egyszer egy… Hollywood), Zazie Beetz (Deadpool 2., Joker), Vince Vaughn (Ünnerontók ünnepe, Szakíts, ha bírsz!), Colm Meaney (Con Air – A fegyencjárat) és Yvan Attal (Anthony Zimmer).


(via IndieWire)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.