Befutott az időinverziós Tenet újabb szinkronos trailere, bár sokkal okosabbak ezzel sem lettünk

Továbbra is rejtélyes, hogyan fogják Robert Pattinsonék megállítani a jövőbeli harmadik világháborút – de már alig várjuk!

Még egy szinkronos előzetest készített az InterCom az idei év legjobban várt sci-fi akciófilmjéhez, a Tenethez, amiről igazából még mindig csak annyit tudunk, hogy egy olyan időutazós film, amiben nem is időutazás van, hanem időinverzió. Vagyis a főhős (John David Washington) nem kilövi a golyót, hanem elkapja. Igaz, ezt ő maga sem nagyon érti, de most már végre magyarul is kimondják a trailerben, íme:

Az előzetes után persze még mindig csak annyit tudunk erről a filmről, amennyit az angol nyelvű trailer megnézése és a korábbi szinopszis elolvasása után: semmit! A képregényekért, háborús filmekért, misztikumért, kvantumfizikáért és James Bondért rajongó Christopher Nolan szokás szerint egy meghökkentő fordulatokban gazdag thrillert rendezett, melyben a brit titkosszolgálatnak kellene megmentenie a világot egy armageddonnál is pusztítóbb katasztrófától – valamiféle időmachináló képesség segítségével, amivel továbbmegy a felborult autó, vagy épp eltűnik a golyónyom a szétlőtt ablaküvegből...

A főszereplőt alakító John David Washington mellett fontos feladatot kapott még Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Debicki, Clémence Poésy és persze Michael Caine is, aki sosem hiányozhat egyetlen Nolan-filmből sem! Érdekesség, hogy Pattinson és Washington a fenti előzetes végén egy repülőgép „drámai összetöréséről” beszélgetnek – ezzel kapcsolatban nemrég derült ki az a kulisszatitok, hogy Christopher Nolan nem akart CGI trükkökkel meg makettekkel vacakolni, inkább vett egy igazi Boeing 747-est, és azt robbantották fel a trailerben is látható jelenetben.