Befutott Russell Crowe új ördögűzős horrorjának trailere

A nyáron mozikba kerülő The Exorcism nem Az ördögűző sokadik másolata: itt egy horrorfilm forgatásán lesz a főszereplő túlvilági erők játékszere.

Szinte még ki sem heverte az ember a sokkot, amit Russell Crowe tavalyi horrorja, A pápa ördögűzője okozott, máris itt van a 60 éves ausztrál sztár újabb vérfagyasztó alkotása, a The Exorcism, amiben ismét egy ördögűző papot alakít.

A csavar a sztoriban viszont ezúttal az, hogy Crowe valójában egy Anthony Miller nevű színész a történetben, aki csak a mozivásznon végez ördögűzést – csakhogy a démoni erők egy idő után már a valóságban is megkeserítik az életét.

Íme az előzetes:

A június 7-én mozikba kerülő The Exorcism korábban The Georgetown Project címen futott. Érdekessége a filmnek, hogy a rendezője az a Joshua John Miller, akinek az apja, Jason Miller maga is szerepelt az 1973-as Az ördögűzőben: ő volt Karras atya, akibe átköltözött ugyan a démon, ő viszont önfeláldozóan kivetette magát az ablakon.

Az ifjabbik Miller egy korábbi interjújában elmesélte, hogy a mostani filmjének az ötlete is onnan jött, hogy gyerekkorában végignézte Az ördögűzőt, és az apja jelenete teljesen megbabonázta. Emellett első kézből hallhatott számos kulisszatitkot a forgatásról:

Az apám sokszor elmesélte nekem, mennyire »el volt átkozva« a film: rejtélyes tűzesetek sújtották a produkciót, furcsa halálesetek történtek, volt, aki egész életére maradandó sérülést szerzett – a lista hosszan folytatható. Azóta is rabul ejt minden »elátkozott filmről« szóló történet.

(via The Hollywood Reporter)