Bruce Willis nemcsak a filmben, de az Armageddon forgatásán is nagylelkű volt

A színész a világ megmentése közben sem feledkezett meg a stábról.

Az 1998-as Armageddon című film, melyet Michael Bay rendezett, egy csapat olajfúróról szól, akik azt a feladatot kapják, hogy helyezzenek el egy atombombát a Föld felé tartó aszteroida belsejében. Az egyik olajfúrót, Harry S. Stampert Bruce Willis alakítja, akinél 2022-ben afáziát diagnosztizáltak. Azóta számtalan kolléga mesélt megható történeteket a színészről, most épp az Armageddon producere, Jerry Bruckheimer osztott meg egyet egy interjúban.

Ebből kiderül, hogy Willis a filmért járó fizetésének egy részét a stáb közt osztotta szét, hogy „némi extra pénzhez jussanak a hétvégén” a fiúk.

Bruce annyira jó srác, annyira nagylelkű volt a stábbal. Voltak [pénzosztó] sorsolások, és ő jó nagy összegeket dobott a kalapba, így a stábtagok minden hétvégén elvittek valami kis extra pénzt, bárki is nyert.

– mesélte Bruckheimer, aki azt is elmondta, hogy Willis „jó ember, és jó barát”. A színész, tudva, hogy ő kapja a legtöbb fizetést a szerepért, elég nagyvonalúan adakozott a a sorsolások alkalmával.

Ez is érdekelhet

Ezért szerepelt Bruce Willis a pályája végén egy csomó vacak filmben

A sztár karrierje 2014-től masszív zuhanásba kezdett, de most megvan a válasz, hogy miért vállalt olyan sok szerepet, igazából szinte mindegy, miben.

Tovább

 

Nemrég az is kiderült, hogy

Willis felesége, Emma Heming Willis egy könyvön dolgozik, ami azt a helyzetet dolgozza fel, hogy a férje ápolójává vált.

A 2025-ben megjelenő művet így jellemzik: „átgondolt, inspiráló útmutatót kínál azoknak, akik támogatást keresnek, miközben egy szerettük demenciával küzd.”

(via FarOut)