Charlie Sheen megint elmondta, hogy nem erőszakolta meg Corey Haimet

Az egykori gyereksztár, Corey Feldman ugyanis új, a hollywoodi pedofilokat leleplező dokumentumfilmjében újfent megvádolta.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a szóban forgó, (My) Truth: The Rape of Two Coreys című dokunak magyar idő szerint kedden hajnalban volt a premierje. A filmben Feldmanen kívül – aki név nélkül már 2011-ben, névvel pedig 2017-ben beszélt a dologról – mások is elmondják: az egykori gyerekszínész, Corey Haim azt mesélte nekik, hogy az 1986-os Lucas című film forgatása közben a 19 éves Sheen behúzta kollégáját, a 13 éves Haimet két lakókocsi közé, és megerőszakolta.

Sheen korábban már elutasította a vádakat, sőt 2017-ben be is perelte a National Enquirer magazint, amiért megjelentették egy Dominick Brascia nevű egykori színész, a két Corey régi barátja állításait, aki szintén mesélt az erőszakról (a mostani dokumentumfilmben egyébként Feldman Brasciát is azok között a pedofilok között emlegeti, akik erőszakoskodtak velük, de a férfi most már nem tud tiltakozni, mert 2018-ban meghalt).

Charlie Sheen és Corey Haim 1986-ban. Forrás: Time Life Pictures / DMI / The LIFE Picture Collection via Getty Images

 

„Amiket ezek a beteg, kicsavart és bizarr állítások sugallnak, sosem történtek meg. Pont.

Mindenkit arra biztatok, hogy vizsgálja meg a forrást, és olvassa el, amit az anya, Judy Haim mondott” – üzente most Charlie Sheen a szóvivőjén keresztül a People magazinban.

Corey Haim édesanyja a The Dr. Oz Show egy 2017-es adásának volt a vendége, és ott beszélt róla, hogy nem Sheen, hanem a már szintén említett Brascia volt az, aki molesztálta a gyermekét.

„A fiam sosem említette Charlie-t. Sosem beszéltünk Charlie-ról. Az egészet csak kitalálták. Ha a fiam most itt lenne, és hallaná mindezt, elhányná magát”

– mondta Judy Haim (Corey Hailm 2010-ben halt meg, tüdőgyulladásban, mindössze 38 évesen). Brascia egyébként még halála előtt szintén tagadta a vádakat. „Ez egyáltalán nem igaz. Én is ugyanúgy meg vagyok döbbenve, mivel Corey jó barátom volt” – mondta az egykori színész 2016-ban Perez Hiltonnak.


(via Uproxx)