Csodás új fotókat mutattak be a Queen-filmből

A híres-neves Wembley-beli Live Aid koncert is benne lesz a filmben, a jelenetfotók is innen vannak.

Rami Malek, aki Freddie Mercuryt alakítja az egyik legnagyobb Queen-slágerből kölcsönzött Bohemian Rhapsody című filmben, kísértetiesen hasonlít a néhai énekesre. És akkor nem beszéltünk még a Brian May-t alakító Gwilym Lee-ről! A képen éppen azt látjuk, ahogy az együttes a Wembley-beli Live Aid-koncert fellépésére készülődik a backstage-ben. Roger Taylort, az együttes dobosát Ben Hardy játssza, míg a basszusgitáros John Deacont Joseph Mazzello alakítja.

A new photo from #BohemianRhapsody. In theaters November 2, 2018. @officialqueenmusic @bohemianrhapsodymovie

20th Century Fox (@20thcenturyfox) által megosztott bejegyzés,

A legendás együttesről szóló életrajzi filmet Bryan Singer kezdte el rendezni, azonban 2017 decemberében Dexter Fletcher vette át az irányítást, miután Singer a hálaadásnapi szünet után egyszerűen nem tért vissza a forgatásra. Ezután kirúgták a produkcióból.

#BohemianRhapsody. In theaters November 2, 2018. @officialqueenmusic @bohemianrhapsodymovie

20th Century Fox (@20thcenturyfox) által megosztott bejegyzés,


A főszereplő Malek arra panaszkodott a Fox stúdiónak, hogy a rendező nem éppen szakszerűen vezényelte a filmet, Singer pedig arról beszélt, hogy édesapja egészségügyi problémái miatt nem ment vissza a forgatásra, és a filmstúdiót érzéketlennek nevezte. Pár hét múlva Singer ellen pert indítottak nemi erőszak miatt, vagyis a családi egészségügyi problémák helyett valószínűleg ez volt a nagyobb probléma.

A Bohemian Rhapsodyt 2018 novemberében mutatják be. 

via NME