Csókot lopott Daniel Craig a Bond film forgatásán az egyik kollégájától

Nem fogod kitalálni, kit kapott le a sztár a No Time to Die egyik zűrös jelenete után!

A napokban a közelgő 007-es film, a No Time to Die főgonoszát alakító Rami Malek (Mr. Robot, Bohém rapszódia) volt a The Late Show with Stephen Colbert vendége, ahol egy elég pikáns sztorit mesélt el. A színész végre egy olyan, egészen eddig titokban tartott sztorit osztott meg a talkshow házigazdájával és nézőivel, ami nem a 25. Bond opus csúszásáról, valamely résztvevő távozásáról, megsérüléséről vagy egyéb bakiról szólt.

„Volt egy nagyon bonyolult jelenetünk, és (Daniel Craiggel) éppen azt próbáltuk a mi remek rendezőnkkel, Cary Fukunagával. Már órát óta ültünk az asztalnál, és oda-vissza dobálóztunk a különböző ötletekkel, amikor végre megtörtént az áttörés, és meglett a jelenet. Ekkor (Daniel) megragadott és magához húzott” – mesélte Malek a műsorban.

Ami pedig ezután történt, igazi ellenállhatatlan Bond pillanat lehetett. „Nem tudnám megmondani, melyikünk kezdeményezte a dolgot, ő vagy én,

de valahogy összecsókolóztunk. Ha jobban belegondolok, szerintem Daniel kezdeményezte”

– mondta a színész, aki azt is elárulta, hogy meglepődött ugyan kollégája akcióján, de nagyon is szívesen fogadta.

„Vártam egy pillanatot, visszatartottam a levegőt, felnéztem és megkérdeztem: »akkor ettől most Bond lány lettem?«” – zárta egy hatalmas poénnal a sztorit és a jelenetet Malek, akinek a szerepéről még nem lehet tudni, pontosan miféle terrorista, de annyit már leszögeztek az alkotók (és ő is), hogy nem a szokásos fajta. A No Time to Die-t 2020. április április 9-én mutatják be a magyar mozik – sajnos azonban a fent leírt csókjelenet nem lesz benne.


(via DigitalSpy)